Команди Першої ліги проводять контрольні поєдинки
Написав Максим Гаптар   
Середа, 04 липня 2012, 12:04

kontrolnymatchy405944425519

У той час як триває пауза в чемпіонаті, українські клуби вже давно тренуються і проводять тренувальні матчі. Відповідно, вихідці з Черкащини також беруть участь у цих іграх, а ми продовжуємо нашу рубрику "Пас".

«Олімпік» розбирається з «Макіїввугіллям»

Донецька команда впевнено переграла своїх сусідів із Макіївки. Черкащанин Максим Драченко відіграв весь другий тайм на звичній для себе позиції нападника. Однак відзначитися форварду не вдалося. Команда здолала суперника з рахунком 3 : 1.

Сьогодні «Олімпік» відіграє ще один контрольний поєдинок, цього разу проти краматорського «Авангарду».

 

«Геліос» громить молодіжну команду «Металурга»

У цьому матчі Руслан Качур вийшов у другому таймі і неабияк допоміг своїй команді. Після першого тайму харків’яни перемагали з рахунком 3 : 1, тому гравцям, котрі вийшли на поле по-перерві було дещо легше грати, адже результат на них вже не тиснув.

На 55-й хвилині Руслан Качур зумів відзначитися, а на 72-й Качур, оформивши дубль, зробив рахунок остаточним – 5 : 1.

6-го липня «Геліос» проведе останній спаринг кримських зборів, проти ФК «Одеси».

 

 

«Севастополь» грає в нічию з вільними агентами Словенії

kontrolnymatchy405925486 

Махновський, Крамар і Танчик зіграли по тайму. Кращий спортсмен весни за версією «Черкаського спорту» відстояв весь перший тайм матчу. За цей відрізок гри Костянтин пропустив гол. Втім, севастопольська команда зібралася в собі і змогла вийти вперед, однак у другому таймі словенці зрівняли рахунок.

Польові гравці Антон Крамар та Володимир Танчик нічим особливим не запам’яталися: Крамар розпочав гру у старті, Танчик відіграв весь другий тайм.

 

«Сталь» з мінімальним рахунком долає «Зірку»

У переможному матчі для алчевської команди Віталій Грицай взяв участь у першому таймі. За цей час обидві команди не змогли відзначитися. А в другому таймі «Сталь» забила переможний м’яч.

Наступний матч «Сталь» проведе 7-го липня проти «Буковини».