Танчик поза Прем’єр-лігою
Написав Максим Гаптар   
Середа, 30 травня 2012, 19:53

23208tanchield9458586

Після скандальної перемоги над запорізьким "Металургом" ФК "Севастополь" неочікувано грає в нічию з "Буковиною" і залишається у Першій лізі.

 

Здавалося після минулого туру, в якому команда Сергія Пучкова завдяки голу рукою Сергія Кузнєцова перемогла "Металург-З", і вийшла на другу сходинку турнірної таблиці, все в цьому чемпіонату було вже вирішено. Однак на заключний поєдинок севастопольців не вистачило і команда з портового міста залишається у Першій лізі ще на рік.

У виїзному матчі проти "Буковини" ФК "Севастополь" спромігся лише на нічию 1 : 1, обірвавши таким чином 13-матчеву виграшну серію. У свою чергу, запорізький "Металург" після болючої поразки не склав руки, а переміг "Геліос" з рахунком 4 : 2. Цікаво, що в обох матчах "Металурга" та "Севастополя", їхніми суперниками були команди наших Антона Крамара та Руслана Качура. Колектив Крамара не пішов на поступки Володимиру Танчику і на власному полі відібрав очки у фаворита. Це і стало причиною не виходу "Севастополя" до Прем’єр-ліги. "Металург" і "Севастополь" хоча і зрівняли за очками, проте запорізська команда має кращу різницю м’ячів.

 

Результати інших команд та підсумки сезону вихідців Черкащини у Першій лізі очікуйте у наступному випуску рубрики "Пас", що вийде у понеділок.