Танчик і ко перемагають "Металург" і виходять на друге місце
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 24 травня 2012, 20:53

tanchykwinmetazapor94822579

Пропонуємо до Вашої уваги черговий випуск нашої рубрики про уродженців Черкащини "десь". Цього разу наш "Пас" адресуємо Володимиру Танчику та ФК "Севастополь", які щойно з рахунком 2 : 1 здолали принципового суперника запорізького "Металурга".

Центральним протистоянням "Севастополя" та "Металурга-З" розпочався сьогодні 33-й, передостанній тур чемпіонату України серед команд Першої ліги. Всі інші колективи відіграють свої матчі завтра. А сьогодні у Севастополі відбулося справжнє футбольне свято. Переможець цього матчу певним чином вирішував долю всього сезону.

Як ми розповідали у минулому матеріалі, у разі своєї перемоги, "Севастополь" обійшов би "Металург" і зайняв другу сходинку чемпіонату. Так зрештою і сталося.

У принциповому, вирішальному поєдинку першості Володимир Танчик вийшов з перших хвилин. Це й не дивно, адже черкащанин проводить чудовий сезон у складі своєї команди. Вже на 4-й хвилині Танчик мав нагоду відсвяткувати свій вихід голом, проте з вбивчої позиції черкащанин зхибив. Але у цьому матчі час "Севастополя" прийшов пізніше. на 28-й хвилині Сергій Кузнєцов після якісного навісу переправив м’яча у ворота - 1 : 0.

Проте металурги зуміли оговтатись після голу. На 59-й хвилині Євген Писоцький відновив статус кво у матчі. Однак останнє, переможне слово у матчі було за севастопольцями. На 74-й хвилині матчу Сергій Кузнєцов вдруге засмутив голкіпера гостей, після навісу забивши м’яч рукою. Арбітр матчу без вагань зарахував цей гол. Гравці "Металурга" тривалий час не погоджувалися з рішенням рефері, за що були покарані жовтими картками. Напруга у матчі збільшувалась, тому троє гравців достроково залишили поле.

Володимир Танчик відіграв практично весь матч, лише 90-й тренер команди його замінив. У підсумку "Севастополь" не без скандалу перемагає "Металург-З" і, як наслідок, виходить на другу сходинку, маючи двоочкову перевагу над "Металургом".