«Севастополь» впритул наблизився до «Металурга»
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 21 травня 2012, 10:29

tanchykperemagaye03921990

Переможна серія команди Володимира Танчика триває, інші команди черкащан дограють сезон.

Скориставшись двома поразками запорізького «Металурга», ФК «Севастополь» продовжив свою виграшну серію і вже відстає від свого конкурента на одне очко. Команди вихідців із Черкащини перебувають у середині турнірної таблиці.

 

Перша ліга

31-й та 32-й тури

Танчик і «Севастополь» переграють ФК «Львів» та «Одесу».

31-й та 32-й тури були для севастопольців також вдалими. Команда Сергія Пучкова перебуває у фантастичній формі. Переможна хода «Севастополя» сягає 12-ти матчів(!), що є надзвичайним показником. Напевно такі успіхи кримчан налякали їхнього головного конкурента – «Металург-З», який у двох турах двічі поступився, тим самим підпустив «Севастополь» до себе на відстань одного очка. Вже у наступному, передостанньому турі першості ці команди зустрінуться  в очному протистоянні і зможуть вирішити долю чемпіонату.

Однак, повернемося до матчів зі «Львовом» та «Одесою». Гравці «Севастополя» не залишили своїм суперникам жодних шансів. У першому матчі, значний внесок у перемогу зробив Володимир Танчик. Черкаський півзахисник вже перебуває у чудовій формі, і це він підтвердив на 21-й хвилині матчу. Після подачі кутового, м’яч потрапив до Танчика, який і спрямував його у сітку воріт. Далі у черкасця було ще купа нагод забити, але у низці моментів йому не таланило. А-втім, до кінця гри Танчик ще раз відзначився, тільки його разу передачею, після його подачі гол забив Кузнєцов. У підсумку 4 : 0, переконлива перемога «Севастополя».

Відео голів:

tanchykperemagaye03922022

Матч з «Одесою» також не був надто складним, севастопольці швидко заволоділи ініціативою і вийшли вперед. Але одесити зуміли зрівняти рахунок. Напевно цим вони лише «роздразнили» гравців «Севастополя», які після цього забили ще два м’ячі у ворота суперника. Наш Володимир Танчик провів весь матч на полі, проти забити гол йому не вдалося.

 

«Олімпік»: нічия з «Арсеналом» і поразка «Зірці»

У матчі з білоцерківським «Арсеналом» «Олімпік» Максима Драченка мав непогані шанси на перемогу. Черкасець грав з перших хвилин на вістрі атаки. Драченко повинен був допомагати своїй команді перемогти, адже мав для цього всі нагоди. У підсумку черкасець тричі (!) у матчі виходив віч-на-віч з воротарем суперника і тричі не міг реалізувати цю нагоду. Однак і без цього «Олімпік» зумів здобути одне очко у цьому матчі.foto_goverla_vs_bukovina444_009

32-й тур був взагалі невдалим для донеччан, «Олімпік» на виїзді не зміг нічого протипоставити кіровоградській «Зірці», тому і поступився з рахунком 0 : 2.

Після цих матчів «Олімпік» посідає 12-ту сходинку у турнірній таблиці, на 10 очок випереджаючи найближчого переслідувача. Від 10-го та 11-го місця донеччан відділяє два очки.

 

«Буковина» перемагає другу команду першості і поступається першій

За два тури «Буковині» довелося грати із найсильнішими командами першості. І якщо матч з «Металургом» вінничани виграли, то на «Говерлу-Закарпаття» їх вже не вистачило.

У грі з «Металургом» буковинці виглядали досить потужно. Чернівецька команда жваво розпочала матч і вже на другій хвилині вийшла вперед. Згодом чернівчанам вдалося подвоїти свою перевагу, але двома хвилинами потом запорізька команда миттєво відіграла два голи. Проте у другому таймі «Буковина» свого вже не відпустила. Буковинці зібралися і на 47-й хвилині «вирвали» перемогу. Наш Антон Крамар відіграв весь матч і нічим окрім жовтої картки не запам’ятався.

Відео матчу:

У програному «Буковиною» матчі з «Говерлою» Антон Крамар також відіграв весь матч, але якось вплинути на перебіг матчу йому не вдалося. Чернівчани програли.

«Буковина» після 32-х турів впевнено утримує 6-ту сходинку першості.

 

«Геліос» Качура програє «Динамо» та перемагає ФК «Львів»

Традиційно у двох матчах «Геліоса» черкащанин Руслан Качур розпочинав ігри на лаві запасних. Вийшовши в обох поєдинках на 66-й хвилині Качур мав кілька нагод, але забивати йому не судилося. Тому результат у матчах був вирішений без нього. «Геліос» отримує 1 : 2 від «Динамо-2» та перемагає «Львів» з рахунком 3  :1. Харків’яни нині перебувають на 7-й сходинці турнірної таблиці, випереджаючи «Динамо-2» лише за різницею м’ячів.

grycai209946325

«Сталь» грає внічию із «Зіркою» та перемагає «Миколаїв»

У нічийному матчі з кіровоградською «Зіркою» Віталій Грицай вийшов зі стартових хвилин. Уродженець Городищини провів левову частку матчу, але був не надто активний, тому його замінили на 61-й хвилині.

Не зовсім вдалий поєдинок Грицая з «Зіркою» змусив тренера залишити футболіста на лаві запасних у матчі з МФК «Миколаїв». У переможній грі алчевської команди Віталій Грицай вийшов на поле на 77-й хвилині, і певним чином допоміг команді. Адже за той час, коли перебував на полі Грицай, команда забила переможний гол. 2 : 1 на користь «Сталі». Алчевська команда перебуває на 9-й сходинці у турнірній таблиці.

 

Чемпіонат Росії

Павло Султанов продовжує підкорювати першість Калінінградської області

У третьому турі чемпіонату Калінінградської області «Балтика-М» зіграла внічию з ФК «Ельбрус». Участь у матчі взяв гравець «Балтики» Павло Султанов, але забити гол йому не вдалося.