Наші у Першій лізі: Драченко та Качур забивають, Танчик знову без голів
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 08 травня 2012, 10:02

volodtanchyk30420766

У рамках 29-го туру Першої ліги команди черкащан можуть похвалитися як перемогами, так і нічийними рахунками та поразками. Постійний гість нашої рубрики – гравець мінського «Динамо» Максим Лісовий цього разу взагалі не брав участі у матчі своєї команди.

Чемпіонат України. Перша ліга

8-ма поспіль перемога «Севастополя», Танчик грає годину

У матчі проти тернопільської «Ниви» наш Володимир Танчик традиційно вийшов зі стартових хвилин. Загалом черкащанин провів вдалий матч. Танчик був активним, в одному з моментів він взяв участь у гольовій атаці. Проте самому йому відзначитися не вдалося, тому він був замінений на 59-й хвилині. У будь-якому разі команда перемогла і продовжує свою гонку за лідерами першості.

 

antonkramarm_DSC3348_2

«Буковина» та Крамар грають у суху нічию зі «Львовом»

Гра «Буковини» з ФК «Львів» не була багатою на моменти, команди провели невиразний матч, що і відобразилося на табло 0 : 0. Антон Крамар відіграв майже весь матч і був замінений на 80-й хвилині.

 

Драченко забиває, проте це не допомагає «Олімпіку» в матчі з лідером чемпіонату

Після пропущеного матчу у стартовий склад донецького «Олімпіка» повернувся Максим Драченко. Черкащанин добре провів цей матч, однак його потуг було замало у грі з «Говерлою». Лідер чемпіонату без проблем переграв донецьку команду. Але для черкаського вболівальника у цьому матчі є позитивна новина – наш Максим Драченко відзначився голом.

 

ruslankachur2012_05_03_Kachur

«Геліос» перемагає «Миколаїв», Руслан Качур відзначається голом

Після поразки «Зірці», гравці харківської команди добре налаштувалися на матч з «Миколаєвом». Це відразу позначилося на їхній грі, адже харків’яни швидко забезпечили собі перевагу у три м’ячі. Однак футболісти «Миколаєва» зуміли переломити хід зустрічі і скоротити відставання до мінімуму. Проте остаточну крапку у матчі поставив Руслан Качур. Черкащанин вийшов на поле на 77-й хвилині і за 11 хвилин зумів відзначитися голом. На 88-й хвилині після подачі зі штрафного Качур влучно підправив м’яч у ворота, зробивши рахунок 4 : 2 на користь «Геліоса».

 

Грицай не бере участі у перемозі «Сталі»

Алчевська команда без допомоги Віталія Грицая здолала «Навтовик-Укрнафту» з рахунком 3 : 0.

 

Чемпіонат Білорусі

Максим Лісовий не потрапив до заявки на матч «Динамо»

Поразкою з рахунком 1 : 2 завершився домашній поєдинок мінського «Динамо» проти солігорського «Шахтаря». Черкащанин Максим Лісовий не потрапив до заявки на матч.