У Прем’єр-лізі пауза, не зовсім вдалі матчі «наших» у Першій лізі
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 30 квітня 2012, 10:03

tanchykwinmykoliv039420536

Цими вихідними в Україні були зіграні матчі півфінальні матчі Кубка, тому 29-й тур Прем’єр-ліги буде зіграно другого травня. Проте, у цю суботу та неділю пройшов 28-й тур Першої ліги, в якому не всі команди наших земляків можуть похвалитися перемогами.

Перша ліга

tanchykwinmykoliv00659620545Восьма підряд перемога «Севастополя», Танчик стає кращим гравцем команди у квітні

На матч з «Миколаєвом» футболісти «Севастополя» вийшли лише за перемогою. Тягар відповідальності за кожен матч неабияк лягає на плечі підопічних Сергія Пучкова. Сім виграшних матчів поспіль дозволяють «Севастополю» сподіватися на підвищення у класі у цьому сезоні. Матч із «Миколаєвом» вийшов нервовим та напруженим. Наш Володимир Танчик у черговий раз вийшов у старті своєї команди і відіграв майже весь матч. Але цього дня не все вдавалося Танчикові. За час, проведений на полі, черкасець запам’ятався комбінаціями з переводу м’яча на фланги, аби розтягти оборону суперника. Справжній гольових моментів у Танчика не було. Тому його було замінено на 70-й хвилині. Замість черкасця на поле вийшов Ібраімі, який і став героєм матчу. Македонець на 82-й хвилині реалізував пенальті, чим і приніс перемогу своїй команді. 1 : 0 за «Севастополем», який продовжує погоню за «Металургом» та «Говерлою».

Незважаючи на те, що Володимир Танчик у цьому матчі не «сяяв», однак за досягнення у попередніх матчах, його було визнано найкращим гравцем Квітня.

 

10 хвилин Качура не допомогли «Геліосу» перемогти

У 28-му турі «Геліос» зустрічався з кіровоградською «Зіркою». Вояж до Кіровограду вийшов не вдалим для харків’ян. Перемогу у матчі здобула «Зірка». Наш Руслан Качур не зумів повпливати на результат матчу, адже вийшов на поле лише на 80-й хвилині, за той час рахунок гри вже був зроблений. В останні 10 хвилин матчу деморалізовані гравці «Геліоса» більше порушували правила, аніж атакували. На 85-й хвилині команда з Харкова взагалі лишилась у меншості. Тому ні про яке відігрівання мови не йшло. Поразка «Геліоса» 1 : 2.

 

Крамар грає весь матч, «Буковина» «горить» у три м’ячі

Матч з дублем київського «Динамо» став буковинців «холодним душем». Кияни легко переграли своїх суперників. Наш Антон Крамар провів увесь матч на полі, але цього дня гра у «Буковини» не клеїлася, тому і він нічим гострим не запам’ятався. 3 : 0 перемога «Динамо-2». Попри поразку, буковинці  навряд чи залишать 6-ту сходинку. В активі «Буковини» 48 очок, і непоганий відрив від найближчого переслідувача – «Геліоса».

 

У черкаському дербі «Олімпік» – «Сталь» обидва черкащанина не грають

У звітному матчі три очки здобув «Олімпік», який на власному полі мінімально здолав «Сталь». Цікаво, що ні гравець «Олімпіка» Максим Драченко, ні «сталевар» Віталій Грицай участі у цьому матчі не брали через дискваліфікації. Драченко у минулому турі отримав червону картку, Грицай же має вже 8 карток у сезоні і другу поспіль за два матчі. Тому команди черкащан вирішили долю у матчі без наших земляків.

 

lisovyidrawwithnemanIMG_4537

Чемпіонат Білорусі

Закінчилися матчі в старті Максима Лісового

Після низки матчів, проведених Лісовим у старті «Динамо», черкащанин розпочав гру з «Неманом» на лаві запасних. Як виявилось, це не пішло на користь його команді, адже «Динамо» зіграло внічию. Максим Лісовий вийшов на поле у другому таймі та мав нагоду забити, але його удар головою був неточним. У підсумку «Динамо» грає унічию.

 

Чемпіонат Росії
Кілька перемог дозволили «Балтиці» залишити «дно» турнірної таблиці. У двох переможних матчах «Балтики» Павло Султанов участі не брав. Проте талановитий черкаський футболіст не залишився без ігрової практики. Днями стартував Чемпіонат Калінінградської області, в якому бере участь молодіжна команда «Балтики». У стартовому матчі проти «Шторм-Ятрані» «Балтика-М» перемогла з рахунком 10 : 2. Павло Султанов провів на полі 75 хвилин, але серед 10 голів команди, йому відзначитися не вдалося.