На кубкові матчі різні підходи до вартості квитків
Понеділок, 29 жовтня 2018, 14:39

29102018 -1

На гру «Черкащина-Академія» - «Карпати» (Львів) квиток коштує 30 грн., а на матч «Минай» - «Динамо» (Київ) вартість квитків від 250 до 400 грн.

 

За повідомленням ua-football.com ФК «Минай» пояснив надвисокі ціни на квитки на матч з «Динамо». У середу, 31 жовтня, у Минаї в рамках 1/8 фіналу Кубку України однойменна команда прийматиме київське "Динамо". Початок поєдинку – о 14:00. Оскільки місткість домашньої арени команди із Закарпаття усього 1300 місць, навпроти стаціонарних трибун будуть монтуватися додаткові посадочні площі. Їх буде ще 3000. Середня вартість монтажу одного місця - 400 гривень. Відповідно, вартістю монтажу і зумовлена ціна квитка на поєдинок. Тож, на додаткову монтовану трибуну білет коштує 250 грн, на сектори A-B, E-F – 400 грн.

"Знаємо, що ціна квитка на поєдинок із "Динамо" значно, у рази, відрізняється від вартості входу на інші матчі. Ми не хотіли завищувати ціни, але враховуючи економічну ситуацію та собівартість монтажних робіт, аби забезпечити шалений попит, який є наразі, прийняли таке рішення", - говориться у повідомленні на офіційному сайті "Миная". Квитки продаватимуться лише у касі на стадіоні у Минаї, у одні руки можна буде придбати два білети.

У білозірського футбольного клубу «Черкащина-Академія» суперник по 1/8 фіналу розіграшу національного кубку не настільки іменитий – ФК «Карпати», та й арена КП «Центральний стадіон» у Черкасах має трішки більше 10 000 посадочних місць. То ж відповідно і ціна квитків відносно не висока – 30 гривень. До речі, проводиться попередній продаж квитків на матч 1/8 фіналу розіграшу Кубку України з футболу «Черкащина-Академія» (Білозір’я) – ФК «Карпати» (Львів), Квитки можна придбати у приміщенні КП «Центральний стадіон» з 11:00 до 15:00.

Ціна квитка - 30 гривень.

 

Використано фото з архіву