Невиразна гра Ковпака, Махновський закінчує матч у лікарні. Інші матчі
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 23 квітня 2012, 08:28

makhnovskyi-mateus9460271

Як завжди, вихідними пройшли матчу чемпіонату України у Прем’єр-лізі та нижчих дивізіонах. Уродженці Черкащини провели не зовсім вдалі матчі. Детальніше про них, далі у нашому огляді.

 

Прем’єр-ліга

Нічия "Оболоні" з "Дніпром". Махновського травмують на 14-й хвилині

makhnovskyigolovabroken60272

Про цей матч мало можна розповісти, адже Костянтин Махновський провів не так багато часу на полі. На 14-й хвилині нападники "Дніпра" Матеус у стрибку влучив у головому Махновському, розсікши її. У результаті у воротаря "Оболоні" утворилася відкрита рвана рана, і після цього він вже не міг продовжувати гру. Грубого Матеуса було вилучено з поля. До кінця зустрічі на поле вийшов ще один вихованець черкаського футболу - Антон Шевчук, проте за трохи більше ніж 7 хвилин він нічим не запам’ятався. Матч завершився нічиєю 2 : 2.

 

kovpakd45660336

 

"Арсенал" перемагає, Ковпак не помітний на полі

Матч "Арсеналу" проти "Карпат" мав інтригуючий характер. Львів’яни після перемоги у минулому турі відчули, що можуть боротися, тому дали справжній бій "канонірам". Гравці "Арсеналу" важко починали, натомість "Карпати" вже на 8-й хвилині відкрили рахунок. У другому таймі футболісти "Карпат" подвоїли рахунок. Протягом цих активних подій, наш Олександр Ковпак нічим не запам’ятався, він не створював моменти, не потрапляв у об’єктиви камер. Тому уродженця Сміли було замінено на 61-й хвилині. Після того, як Ковпак залишив поле, його команда таки вирвала перемогу. 3 : 2, перемога "Арсеналу".

 

 

Перша ліга

Сьома поспіль перемога "Севастополя", Танчик грає весь матч

Команда Володимира Танчика демонструє фантастичний футбол. Підопічні Сергія Пучкова просто не помічають суперників, перемагаючи одного за іншим. У 27-му турі севастопольці грали проти кіровоградської "Зірки". З перших хвилин гри Володимир Танчик активно грав у атаці, намагаючись забити м’яч. Це черкащанину не вдавалося, проте він неабияк виснажував оборону суперника. Тому його команді було вже легше грати у другій половині зустрічі. Команда Сергія Пучкова просто дотисла виснаженого суперника і святкувала очікувану перемогу. 2 : 0, і "Севастополь" на 7 очок відстає від другого місця.

tanchyteam19678

 

"Буковина" без Крамара грає внічию

У матчі "Буковини" з "Нивою" Антон Крамар не брав участі через отриману червону картку у минулому матчі. Його команда здобула одне очко у протистоянні з тернопільською "Нивою".

 

grycay385209580027

"Сталь" Грицая допомагає команді Танчика, перегравши лідера чемпіонату

Віталій Грицай вийшов зі стартових хвилин на матч "Сталі" проти "Говерли-Закарпаття". 8-ма команда першості на рівних грала з лідером чемпіонату. Віталій Грицай відіграв майже весь матч і був замінений на 71-й хвилині. Його команда перемогла з рахунком 3 : 2.

 

"Олімпік" програє, Драченка знову вилучають

Донецький "Олімпік" черкащанина Максима Драченка знову програв. Після серії невдалих поєдинків, у минулому турі донеччани перемогли. Але у звітному турі знову поступилися, цього разу одному з аутсайдерів чемпіонату, "Енергетику". Максим Драченко вийшов на поле зі стартових хвилин. За той час, що він перебував на полі його команда вийшла вперед. Але черкащанин дуже швидко отримав попередження на 28-й хвилині, а потім за 8 хвилин він побачив перед собою вже червоне світло. Ослаблений вилученнями "Олімпік" зумів подвоїти свою перевагу, але у другому таймі, маючи чисельну перевагу, "Енергетик" дотиснув "Олімпік". Донеччани програли з рахунком 2 : 3.

 

Нічия "Геліоса" з "Арсеналом", Качур проводить матч на лаві запасних

У 28-му турі харківський "Геліос" відібрав очки у білоцерківського "Арсенала", який продовжує опускатися у турнірній таблиці. Руслан Качур провів весь матч на лаві запасних.

 

Друга ліга

ФК "Полтава" перемагає, Дейнеко у запасі

"Полтава" переграла кременчузький "Кремінь" з рахунком 2 : 0. Наш воротар Євгеній Дейнеко весь матч провів на лаві запасних.

 

Чемпіонат Білорусі

"Динамо" поступається "БАТЕ", Лісовий грає майже весь матч

Черкащанин Максим Лісовий у черговий раз грає зі стартових хвилин, але його гра не допомагає команді у боротьбі з "БАТЕ". Команда з Борисова здобула впевнену перемогу з рахунком 2 : 0.