Махновський пропускає чотири м'ячі, Ковпак проводить гру у запасі. Інші матчі
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 09 квітня 2012, 09:00

makhnovskyi49558831

Цими вихідними пройшли чергові матчі Прем'єр-ліги та Першої ліги. "Черкаський спорт" продовжує свою традиційну рубрику "Пас". Отже, далі коротко про матчі наших земляків.

Прем’єр-ліга

Київське дербі черкащан

У матчі "Арсеналу" з "Оболонню", шансів у "пивоварів" було вкрай мало. "Каноніри" нині перебувають на гарному ходу і націлюються на Лігу Європи. Тому одному з аутсайдерів чемпіонату було важко протистояти проти "Арсеналу". Господарі провели весь матч без Олександра Ковпака, який спостерігав за грою з лави запасних. Втім і без смілянина "Арсенал" досяг позитивного результату. Замість Ковпака лідерство в атаці своєї команди взяв Максим Шацьких, який створював низку моментів. Костянтин Махновський багато разів рятував свою команду, але у стовідсоткових гольових моментах він був безсилий. У підсумку "Арсенал" вколотив чотири м'ячі у ворота "Оболоні" і виграв матч. "Пивовари" намагалися "огризнутися", але гол Месхії був скоріше випадковістю.

 

volod.tanchyk45618576Перша ліга

Танчик два матчі проводить без замін

На цьому тижні у Першій лізі відбулося відразу два тури. Спочатку, 3-го квітня  "Севастополь" на виїзді грав з "Олімпіком", а вчора підопічні Сергія Пучкова грали з "Навтовиком". Особливістю обох цих матчів є те, що черкасець Володимир Танчик двічі виходив зі стартових хвилин і проводив весь матч без замін. І хоча, Танчику забити не вдавалося, однак він був досить активним та корисним для своєї команди. У підсумку "Севастополь" переконливо, з рахунком 4 : 1 переграв "Олімпік", а "Навтових-Укрнафта" був битий з рахунком 3 : 1. Здобувши ці дві перемоги підопічні Сергія Пучкова вийшли на третю сходинку, потіснивши з неї "Арсенал".

 

antonkramar_DSC5879_2

"Буковина" перемагає і поступається

Як і "Севастополь", ФСК "Буковина" зіграла два матчі на цьому тижні. Буковинські футболісти не можуть похвалитися двома перемогами. 3-го квітня "Буковина" поступилася білоцерківському "Арсеналу". З позитивних моментів для нас є те, що у цьому матчі всі 90 хвилин провів на полі Антон Крамар. А вчора, у переможному матчі "Буковини" над "Зіркою" Крамар був замінений на 82-й хвилині. Втім, головні події у матчі  проходили коли Крамар ще був на полі, але черкащанин нічим суттєвим не запам'ятався.

 

Чемпіонат Білорусі. Команда Максима Лісового грає внічию

Мінське "Динамо" після якісного старту у чемпіонаті зупинило свою переможну ходу. У третьому турі першості "динамівці" зіграли внічию з ФК "Мінськ". Наш Максим Лісовий провів майже весь матч, і був замінений на 82-й хвилині.