До уваги найближчі плани Асоціації футзалу Черкаської області
П'ятниця, 23 лютого 2018, 18:37

Футзал Лого 2

АФЧО планує провести у період весна-літо-осінь масштабні чемпіонати з міні-футболу і з футболу 8х8

Добігають кінця з футзалу, які проходять у нашому регіоні під патронатом Асоціації футзалу Черкаської області у зимовий період. Уже у березні відбудуться нагородження переможців і призерів. Про подальші плани розповідає президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров:

-У наших планах організація і проведення починаючи з весни відразу кількох турнірів на відкритих міні-футбольних майданчиках. Насамперед це чемпіонат Черкаської області з міні-футболу 8х8 «Joma-ліга». Ці змагання проходитимуть на футбольних майданчиках 60х40 у Черкасах орієнтовно по середах і четвергах починаючи з 18:00-18:30. Стартуватиме чемпіонат на спортмайданчиках відповідного розміру у ЗОШ 34 і 28 з переходом на футбольне поле із штучним покриттям 60х40 на КП «Центральний стадіон».

Наступний проект – це літня «GERA-Бізнес-ліга» з міні-футболу, яку плануємо проводитимемо у будні дні у після роботи у Черкасах на футбольному майданчику 20х40 на КП «Центральний стадіон» у двох лігах: «Бренд-ліга» - змагання для компаній і торгових марок з необмеженою кількістю «легіонерів»; «Корпоративна ліга» - змагання виключно для працівників того чи іншого підприємства, незалежно від форми власності. А ще зараз активно вивчається питання про проведення у рамках літньої «Бізнес-ліги» змагань серед працівників IT-сфери – «IT-ліга».

Цього року ми проводимо змагання на Кубок Черкаської області з футзалу, починаючи з групового, зонального, етапу. Цей турнір викликав великий інтерес, тож вирішено організувати чемпіонат Черкаської області з міні-футболу на відкритих майданчиках. Стартує такий чемпіонат із зонального етапу і також матчі проводитимуться серед тижня.