О.Передерій: "Завжди приємно отримувати індивідуальні нагороди"
Субота, 09 грудня 2017, 14:12

0912 передерій

Півзахисник «Черкаського Дніпра» Олексій Передерій поділився враженнями від, того що його визнали найкращим гравцем Чемпіонату України (U-19) у I лізі

    

Минулого тижня у Києві, у Будинку футболу відбулося урочисте нагородження кращих гравців за підсумками дебютного чемпіонату України U-19 серед команд першої ліги.

Найкращим гравцем Чемпіонату України (U-19) у I лізі атакуючого плану став черкащанин Олексій Передерій. На сайті ckdnipro.com.ua розміщений коментар гравця, де він розповів про відчуття від отриманої нагород і що думає про призначення нового головного тренера команди.   

- Олексію, вітаємо тебе з нагородою найкращому гравцеві Чемпіонату України (U-19) серед команд Першої ліги минулого сезону. Які емоції відчував стоячи на сцені та отримуючи нагороду?

- Емоції відчував звичайно дуже позитивні. Завжди приємно отримувати індивідуальні нагороди, тим більше на такому рівні. В цілому, це незабутній досвід, можна сказати, репетиція перед отриманням справжнього золотого м'яча. (посміхається)

- Чи сподобалась тобі церемонія, яку проводили ДЮФЛУ у Будинку футболу? Як ти вважаєш, вона може дати додаткову мотивацію молодим гравцям?

- Так, безсумнівно. Церемонія мені дуже сподобалася. Це щось нове для всіх молодих гравців і українського футболу в цілому. Я вважаю, що такі нагородження варто проводити щороку. Це буде певний стимул і мотивація для всіх молодих хлопців.

- Новим тренером нашої команди став Ігор Столовицький. Як тобі такі перестановки у тренерському штабі команди та чи знайомий ти з Ігорем Михайловичем?
- Я не знаю, що і сказати. Керівництво саме приймає рішення щодо нових кандидатур. Напевно так було потрібно. З тренером знайомий. Ще в минулому сезоні, коли Столовицький був тренером, він декілька разів задіював гравців резерву, в числі яких був і я. Тоді вдалося трохи з ним попрацювати.

- Де, як і з ким плануєш проводити Новий рік?
- Новорічні свята буду зустрічати в колі сім'ї, а далі вже по ситуації.