Андрій Лєнчінков: "Узяв на тренування дві ліві рукавиці - хлопці через сміх мало не зірвали заняття"
Написав Андрій Вєков   
Середа, 24 лютого 2016, 18:58

s4AtuQZf89Y

Воротар "Черкаського Дніпра" в інтерв'ю нашому сайту коротко розповів про збір на Кіпрі й атмосферу в команді.

 

- Як пройшов збір на Кіпрі?
- Все пройшло дуже добре. Звісно, на зборах легко не буває, але ніхто не звертає на це уваги. Усі відмінно попрацювали. У колективі усі рівні, з усіма "на одній хвилі". Відчуваю, що чемпіонат буде хорошим для нас. 

- Ти довго без ігрової практики, важко тримати себе у формі?
- Я працюю над собою, відсутність ігрової практики – не проблема. Я розумію, що мені для того, щоб грати потрібно більше працювати і найголовнішим є те, що у мене є для цього бажання. 

- Що скажеш з приводу своїх конкурентів у "рамці"?
- Конкуренти?! Конкуренти ми лише на папері. У робочому процесі ми друзі. У деяких моментах я навчаюсь у них, тому така конкуренція лише на користь. 

- Втома накопичилась?
- Так, накопичилась, але це приємна втома. Ми знаємо до чого ми прагнемо, на неї ніхто не звертає уваги. Це перманентний стан під час зборів. 

- Яка атмосфера в команді під навантаженнями?
- Атмосфера на 100 відсотків супер! Підколюємо, дістаємо одне одного, знаходимо час повеселитися. На одне з тренувань я взяв дві ліві рукавиці, то хлопці сміхом мало не зірвали заняття (посміхається). 

- Чи є різниця в тому, у якій закордонній державі проходити збори?
- Немає різниці де проходити збори закордоном – усюди одне й те саме. Ми ж не на курорт їдемо. Взагалі чекаю збори в українському Криму. Я там народився, для мене на півострові особлива атмосфера. Але поки що полетимо в Туреччину...