Дмитро Приходько: «Організація Бізнес-ліги заслуговує на найвищий бал»
Написав Андрій Вєков   
Неділя, 08 листопада 2015, 21:06

Приходько

Кращий бомбардир минулого розіграшу Бізнес-ліги зачепив тему суддівства, розказав про кадрові зміни у команді та назвав головних конкурентів у боротьбі за золото.

 

– Як оцінюєш літній розіграш Бізнес-ліги?
– Як ми й очікували, організація літньої Бізнес-ліги була на найвищому рівні. Все сподобалось. Багато хто нарікав на несправедливе суддівство, але у футбол грають не судді, а гравці, тому минулому чемпіонату можна поставити найвищий бал!
– Після неперевершеного результату в минулому сезоні: «Епіцентр» - чемпіон, ти – кращий бомбардир, чи є страх того, що вдруге не зможете дістати до такої високої планки?
– Звісно є психологічний тиск, адже ми чемпіони і повинні підтвердити свій статус, а цей чемпіонат буде складніший, аніж попередній, тому що його поділили на дві ліги і у Вищій лізі є нові команди, які складуть хорошу конкуренцію. Тож ми докладемо максимум зусиль, щоб довести, що ми не дарма завоювали цей титул.
– Кого вважаєш вашими головними конкурентами перед стартом чемпіонату?
– Однозначно сказати не можу. Виокремлю «Ньютон» і «Черкасигаз», тому що минулого сезону вони посіли друге і третє місця відповідно. При цьому, не можна скидати з рахунку «Азот» і «Солтекс». Ці дві команди є новачками, але, враховуючи їхні склади команд, слід чекати від них боротьби за призові місця як мінімум.
– Чи зміниться склад «Епіцентра» у новому сезоні?
– Так, є деякі кадрові зміни. Команду залишили два ключових гравці – Сергій Усаковський (перейшов до «Азоту») і Петро Стєпанов (перейшов до «Солтексу»). Але нічого страшного – цікавіше буде грати проти сильних суперників.
– Які попередні завдання ставите перед собою в новому чемпіонаті?
– Попередні завдання в усіх турнірах у нас – посісти призові місця. Але в пріоритеті, звісно, золоті нагороди.
– Чи є бажання повторити своє особисте досягнення і вдруге стати кращим бомбардиром?
– Ну звісно! Я гадаю, що кожен гравець на кожному турнірі хоче досягти такого успіху, а, тим паче, підтвердити свій статус. Я – не виключення. Тому буду докладати усіх зусиль, щоб повторити свій результат.

 

Звертаємо вашу увагу на те, що Бізнес-ліга стартує завтра матчем «Газовик» - «Прокуратура» о 20:50. Гру «Епіцентр» - «Азот» (20:00) перенесено.