«УТК» та «ЛНЗ» розійшлися стратегічним миром
Написав Ігор Соболенко   
Неділя, 28 червня 2015, 10:12

vitka97ec64cc5303

"УТК-Ятрань" - "ЛНЗ-Лебедин" 1:1 (1:0)

27 червня. Паланка. 17-00. 300 глядачів
Арбітр:Михайлюк П. (Черкаси), Цибулько С. (Канів), Погорілий М. (Камянка)

 


"УТК-Ятрань":Московський, Гончаренко, Думенко, Коломієць, Баланюк (84, Стеценко), Казанюк О., Єжаченко Є. (67, Потапов), Казанюк Д., Троян, Малютін, Ткач.
"ЛНЗ-Лебедин":Дейнеко, Александров, Кудря (58, Прачук), Кучер, Калініч, Бабенко (50, Карнаух), Розка, Ткаченко (67, Рудюк), Абатуров, Лисоконь (46, Колодяжний), Охременко (63, Кретов)
Голи: Троян (43), Абатуров (75)

 

Попередження: Кудря (19), Прудиус (29, запасний гравець "УТК-Ятрань"), Кучер (29), Ткач (36), Охременко (54), Колодяжний (89), Стеценко (90+4)

Гросмейстерська нічія претендентів на корону

Цього дня в Умані і Паланці одночасно відбувалося два надзвичайно цікавих і важливих матчі. Але все ж, якщо і виокремити матч туру, то це була зустріч між "УТК-Ятрань" та "ЛНЗ-Лебедин". Перед зустріччю господарі ділили першу-другу сходинку таблиці а гості були третіми. Та й до чемпіонату багато хто був схильним вважати саме ці два колективи одними з головних претендентів на чемпіонство. Після 7 турів посперечатися із такою думкою було важко. 

Гросмейстерська нічія претендентів на корону

Перший тайм видався дуже динамічним. І, як по мені, попри мізер голоьвих моментів, - видовищним. Зустрічалися дві рівних команди. А оскільки ще й кваліфіковані команди, то й моментів прогнозовано гольових було обмаль. Ціна помилки була надто висока. Тому команди практично не припускалися помилок в обороні. 

В середині тайму емоційне навантаження на гравців стало призводити до розпалювання пристрастей. Арбітр це оцінив старовинним "рецептом" - став приписувати і роздавати "гірчичники". дісталося навіть лаві запасних. 

Гросмейстерська нічія претендентів на корону

А наприкінці тайму віддав би перевагу господарям. Спочатку вони забили дуже емоційний гол (Сергій Троян прорвався по центру і здавалося невідпорно пробив - штанга! сам же Сергій підхоплює мяча і з повторної спроби таки забиває!!!). Тут же Євген Єжаченко мав подвоювати рахунок, але не реалізував вихід сам на сам з воротарем. Мали господарі іще один момент.

Гросмейстерська нічія претендентів на корону

По перерві гра кардинально не змінилася. Гості намагалися відігратися. Господарі ж не збиралися віддавати ініціативу і шукали щастя теж біля чужих воріт. Все могло остаточно вирішитися на 67-й хвилині - Олександр Казанюк стрімким ривком розірвав захист опонентів, але поцілив в поперечину! Впевнений - забий другий, "УТК-Ятрань" перемогу вже не віддали б. Натомість на 75-й хвилині мяч опинився в воротах тепличників. Гості по суті єдиний справжній гострий момент ("ЛНЗ-Лебедин", беззаперечно, дуже потужна команда і доводить це своєю грою, але вкотре гостротою в атаці не відзначається) довели до взяття воріт. Гостра подача справа переривається в падінні голкіпером. Але мяч підхоплює Абатуров і знаходить шпарину між гравцями "УТК-Ятрань". 1:1.

Гросмейстерська нічія претендентів на корону

Тут же господарі мали виходити вперед. Сергій Коломієць розігрує коротку "стінку" з Романом Потаповим і виходить один на один з воротарем. Але Дейнеко рятує "ЛНЗ-Лебедин". Був близьким до взяття воріт на 81-й хвилині Олександр Казанюк, але в боротьбі не зумів точно замкнути простріл Трояна. Ну а останній реальний шанс господарі мали на 86-й хвилині - Роман Потапов не дотягнувся до гострої передачі Андрія Ткача за спину захисникам...

 

umanfootball.com.ua