Ковпак: потрібно було «пірнати» в ті зони, де захисники провалювалися
Написав Administrator   
Субота, 04 серпня 2012, 08:45

1343993894_kovpakkkk48

Нападник київського "Арсеналу" Олександр Ковпак, який став одним із героїв матчу киян проти "Мури" та відзначився голом, прокоментував гру одному з українських спортивних сайтів.

- Результат, я вважаю, закономірний, повністю контролювали гру, десь може переживали, нервували - це все таки перша гра в єврокубках, а результат закономірний, вважаю, гідно виграли.

- Перший млинець не комом!
- Так, але рано ще радіти, є друга гра - потрібно з повною відповідальністю підійти до цього матчу.

- Погодишся, що команда, відверто кажучи, слабенька, не створила небезпечних моментів, пару раз дійшовши до штрафної Арсеналу?
- Сьогодні вони може бути слабо зіграли, але до цього вони вибили досить сильного суперника - ЦСКА (Софія), два рази зіграли внічию, на виїзді забили, тому пройшли далі. Ніколи не потрібно займатися шапкозакидання, тому що це може привести до негативного результату.

- Головний тренер налаштовував на дуже серйозну гру серйозного суперника, насправді виявилося, що він не такий сильний ... Можна було ще одного нападника випустити.
- Він правильно робив в цьому плані, знав, що суперник нижче в класі і в нас може вийти більш вальяжна гра. Підходили серйозно дуже, не дивлячись на те, що суперник може відверто поступатися в класі, налаштувалися і все пройшло як потрібно.

Тобі яке завдання поставив тренер перед виходом на заміну?
- Сказав, що потрібно «пірнати» в ті зони, де захисники провалювалися, потрібно загострювати. Друге торкання і вийшло (Саша забив гол після прострілу справа).

Сьогодні гра була не дуже характерною для Арсеналу, не було прострілів, Саша Кобахідзе не загострювали ...
- У першому таймі команда стала оборонятися, глибоко всі сіли у захист і може бути десь не виходило її розкрити, у другому таймі простріл був - гол забили. Я думаю надолужимо все, що не виходило.

 

 faeri.ru