А.Довбик: «Пріоритетним продовженням кар’єри є виступ за кордоном»
Понеділок, 12 червня 2017, 20:57

19105012 1741232449224265 762206134 o1

У перерві матчу ФінляндіяУкраїна кореспонденту «Черкаський спорт» вдалося поспілкуватися з Артемом Довбиком

 

У перерві матчу національних збірних Фінляндії та України кореспонденту Інтерент-порталу «Черкаський спорт» вдалося поспілкуватися з нападником «жовто-блакитних» та вихованцем черкаського футболу Артемом Довбиком.

 

Артеме, як керманич збірної Андрій Шевченко налаштовував команду на гру?

– Андрій Миколайович наголосив, що ні в якому разі не можна втрачати турнірні очки, необхідно будь-якою ціною здобути перемогу й реабілітуватися перед уболівальниками за невиразну гру проти збірної Мальти. Узагалі наставник збірної – гарний мотиватор, завжди знаходить правильні слова для своїх підопічних.

 

– На твій погляд, у чому причина невдачі в грі з Мальтою?

– У більшості футболістів, які прибули на початок навчально-тренувального збору, були проблеми зі здоровям, інших довелося викликати уже з відпустки. Тренерському штабу було дуже тяжко підібрати оптимальний склад на матч.

 

– Чому не потрапив до заявки на сьогоднішню гру проти збірної Фінляндії?

– На жаль, зіграти завадило незначне пошкодження коліна.

 

– Очевидно, що ситуація довкола футбольного клубу «Дніпро» спонукає футболістів до пошуку інших команд. Чи маєш ти варіанти продовження ігрової кар’єри?

– Так, ми зараз із моїм агентом ретельно опрацьовуємо можливі варіанти. Пріоритетним є закордонний напрямок.

 

– Артеме, дякуємо за флеш-інтерв’ю, бажаємо продовжувати радувати вболівальників забитими голами, а в подальшому стати справжнім лідером національної збірної.

 

Ігор Індутний (Тампере, Фінляндія)

 

Від редакції: попри неякісний аудіоряд (у зв’язку з неймовірним галасом на стадіоні «Ратіна» та в підтрибунних приміщеннях) ми все одно вирішили опублікувати відео флеш-інтерв’ю.