Богдан Кулинич: «Особисто мені ясно, хто стане чемпіоном області з футзалу»
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 19 січня 2017, 13:30

14712688 1787537961527528 341068021895894964 o

Параолімпійський чемпіон в Ріо з футболу поділився враженнями від цьогорічного чемпіонату області з футзалу.

 

 

Богдана дуже часто можна побачити на першому секторі СК «Будівельник» під час матчів Екстра-ліги. «Черкаський спорт» зустрівся з ним саме там і поставив декілька питань.

 

 

- Бачу, що ти регулярно відвідуєш матчі чемпіонату області з футзалу. Чим тебе привертає цей вид спорту?

- Як і великий футбол, він цікавий. Тут грає багато знайомих хлопців. Я і сам грав минулоріч (за драбівський «Альтаїр», який став чемпіоном області - прим.), але цей сезон пропускаю.

 

- Чому?

- Насамперед цей рік був дуже насичений у плані зборів, тому я ніде в області не грав. І було особисте бажання відновитися, відпочити перед наступними зборами, які розпочнуться в кінці лютого. Не хочу жертвувати звиканням-відвиканням до зали, до трави, до різних м’ячів. Все ж важкувато переходити від футзалу до великого футболу.

 

- Минулоріч ти став чемпіоном області в складі «Альтаїру» і бачив рівень змагань. Що можеш сказати про нинішній сезон, про рівень команд?

- Я можу говорити тільки про Екстра-лігу. На мою думку, в чемпіонаті стало менше інтриги, бо менше команд, які зможуть реально поборотися за чемпіонство. Особисто мені тут все ясно: думаю, що «Солтекс» стане чемпіоном, а завадити йому спробує «Шарм», утім, в силу молодшого складу команда Олександра Солов’я має вигравати у парфумерів.

 

 

- За когось уболіваєш в чемпіонаті?

- Так, за «Епіцентр». У ньому грають мої друзі. Команда переживає нелегкі часи, але я впевнений, що все буде добре.