Ілля Давиденко: "Пов'язую своє життя з футболом і хочу досягати поставлених цілей"
Написав Андрій Вєков   
Вівторок, 06 грудня 2016, 17:06

lmWJ7TXfxOU
Атакувальний півзахисник "Черкаського Дніпра" (U-19) розповів про свої амбіції та білосніжну зачіску.


– Ілля, як тобі підсумок першого кола Чемпіонату України?
– Та як, ми дуже впевнено йшли протягом усього кола. Бували деякі складності, наприклад: моральна втома, якісь погодні фактори, що недозволили в певних матчах розкрити потенціал на сто відсотків. Але ми з усім впоралися і як результат є лідерами своєї групи. 

– Яку оцінку поставиш рівню команд, що виступають із вами в одній групі? Є розмови, що ви жодного разу не програли, тому що вам протистоять набагато слабші колективи. 
– Слабких команд немає! Усі вони дуже хороші, просто у нас дисциплінована і злагоджена команда. Ми дуже заряджені на перемогу і маємо всі шанси перемагати в цьому чемпіонаті. 

– Ти здивував усіх своєю білосніжною зачіскою. Це наслідування Ярмоленко і Мессі чи ти переслідував інші цілі зміною іміджу?
– Я вирішив щось змінити в собі і розпочав із зачіски. Ніяким чином не копіюю ні Мессі, ні Ярмоленко. 

– Знаємо, що у тебя дуже багато бажання проявити себе. Наскільки ти реалізував себе цього сезону?
– Справді, бажання проявити себе у мене дуже багато. Я пов'язую своє життя з футболом і хочу досягати поставлених цілей. У першому колі виступив не дуже добре, але попереду ще друга половина чемпіонату. Буду виправлятися. Все ще попереду. 

– Чи не шукають хлопці нових команд вищих у класі після такого вдалого виступу?
– Я цього не знаю, поки що всі залишаються в команді. Я думаю, якщо хтось кудись і збирається, ви про це дізнаєтеся першими.

 

Друге коло Чемпіонату України "Черкаський Дніпро" (U-19) розпочне навесні 2017 року.