Символічна збірна Екстра-ліги Чемпіонату Черкаської області з футзалу
Чемпіонат області з футзалу

 

 

IMG 2899404040500

 

Олександр Лобов, «Солтекс»
У складі чемпіонів області дуже важко виокремити когось особисто. Солтекс протягом сезону продемонстрував максимально командні дії, завдяки яким, і виграв змагання. Усі рівні, але Лобова треба виокремити як гравця, який діє з особливим шармом і любов’ю до м’яча. Підтвердженням тому є філігранний гол у ворота «ЛНЗ» у четвертому турі. Тоді Лобов прокинув між ніг Колодяжному, вийшов один на один із Маценком і по-більярдному покотив у дальній кут. До того ж, він у трійці бомбардирів Екстра-ліги.

В’ячеслав Ткаченко, «Солтекс»
Попри злагоджену, насамперед, командну гру підопічних Лісняка, бували моменти, коли треба було покластися одну людину. Цією людиною протягом сезону декілька разів ставав Ткаченко. Свіжий приклад - фінальна гра з Валюком, де Солтексу необхідна була лише перемога і на останніх секундах Ткаченко розігнав атаку, яку сам і завершив. Плюс він кращий бомбардир Екстра-ліги, а ще футболіст, гру якого обожнюють усі глядачі за техніку і нестандартне мислення.

Сергій Мачульський, «Шарм»
Ми довго думали: наскільки справедливо буде включати в збірну сезону гравця, який пропустив його третину. Та все ж, Шарм без Мачульського - не Шарм, а збірна сезону залишиться без капітана як духовної одиниці. Поки Сергій не зазнав травми, парфумери йшли на рейках, які прокладав саме він, але і потім дійшли до фінальної частини. Там Мачо вийшов на уколах і заморозках. Наскільки допоміг - дискусійне питання. Шарм не потрапив до трійки, але Мачульський все ж заслуговує на місце в збірній.

Юрій Дмитренко, «ПП Валюк»
В образі стандартного центрального захисника Дмитренко приніс команді безцінну користь. Гравець, який однаково добре поєднав у собі всі якості топ-гравця. Попри номінальні дії в обороні, постійно радував фанатів Валюка, які цілеспрямовано їздили аж із Драбова дизелем на ігри команди, забиваючи що не гол - то красень: або зі штрафного, або сольним проходом.

В’ячеслав Кудін, «ПП Валюк»
Кудін постійно опинявся на другому плані в Екстра-лізі, але тепер його з повною упевненістю можна включати в символічну збірну не якогось туру, а цілого чемпіонату. Він найкраще захищав ворота в найсильнішому дивізіоні Черкащини, за що заслужено отримує звання кращого воротаря сезону за версією «Черкаського спорту».

На заміну: Віктор Єрошов - Нікіта Агарін, Олександр Євтушевський, Петро Стєпанов, Євген Трандафілов