Андрій Більда втретє поспіль очолив Федерацію триатлону України
Триатлон

 

 

 

Делегати від осередків зі всієї України обирали керівні органи ФТУ. Андрія Більду обрали президентом федерації. Учасники конференції вже втретє поспіль довірили йому  очолювати структуру та розвивати триатлон в Україні – до 2020 року.

 

 

«Вдячний усім, хто підтримав мене. Не менше вдячний тим, хто віддав голос за суперника, адже розумію це як натяк, що є певні недоліки в роботі, над усуненням яких треба працювати задля розвитку нашого виду спорту», – зазначив після оголошення результатів голосування Андрій Більда.

 

 

За його словами, стратегія діяльності Федерації триатлону України ґрунтуватиметься на розподілі відповідальності віце-президентів за певні напрямки, зокрема: за співпрацю із державними органами влади, за роботу з олімпійською збірною країни з триатлону, за розвиток аматорського, дитячого триатлону тощо.

 

 

«Важливо, щоб ми всі зрозуміли, що на кожному з нас – на керівних органах, на представниках місцевих осередків лежить відповідальність за те, як розвиватиметься триатлон в регіонах і загалом в Україні. Маємо кожен на своєму місці зробити все можливе, щоб гідно представити нашу країну на наступній Олімпіаді. Лише спільною діяльністю ми зможемо досягти позитивного результату», – підсумував президент Федерації триатлону України Андрій Більда.

 

 

Нагадаємо, Андрій Більда очолив ФТУ у 2008 році після Олімпіади в Пекіні, 2012 року його переобрали на другий чотирирічний термін, згідно з нинішнім рішенням він керуватиме федерацією до 2020 року.

noc-ch.ck.ua