Сьогодні "Мавпи" зіграють з "Дніпро-Азотом"
БК «Черкаські Мавпи»
 
Вчора «Черкаські Мавпи» вирушили до Дніпродзержинська задля того, аби там провести черговий матч у рамках української Суперліги. Цього разу суперником команди Максима Міхельсона буде місцевий «Дніпро-Азот». Попри те, що команда пасе задніх у турнірній таблиці Суперліги, навряд чи цю гру можна назвати легкою прогулянкою. Зважаючи на останні зміни у складах більшості суперлігових колективів, шанси на успіх у будь-якому матчі суттєво вирівнялися.
  До Дніпродзержинська помаранчево-чорні поїхали у статусі тріумфаторів. Більшість вболівальників і досі тримають в пам’яті ефектну перемогу молодого складу над «Донецьком» (100:72). Останній матч став справжнім іспитом для вихованців черкаської баскетбольної школи. І варто віддати належне, з ним вони впоралися. Відразу четверо з них у тому матчі набрали 8 і більше очок. 
   У Дніпродзержинську нашій команді буде ще важче. Головною причиною цього є можливості українських виконавців команди Кобзистого. В останній грі регулярного чемпіонату «Азот» програв «Ферро-ЗНТУ» лише в овертаймі. При цьому хороший баскетбол показали гравці з великим потенціалом, які ще нещодавно сиділи за спинами Сімса та Малдроу. Мова йде про Байду і Крівцова, які стали справжніми вожаками «стрижнів». Окрім того, дніпродзержинці залишили у своєму складі Мацейну, котрий відповідає за важливу ланку – організацію командного нападу і в кожній грі віддає майже 5 передач.
   Черкасці ж, на відміну від їх суперників,  і досі залишаються претендентами на зону плей-офф. Правда, кожен наступний їх програш може обірвати навіть теоретичну перспективу успішного завершення сезону. Розуміють цю відповідальність і молоді гравці команди. 
   Андрій Куліш, центровий БК «Черкаські Мавпи»: «Я не очікую легкої гри, це буде хороший бій. Але я впевнений у бажанні своєї команди, зараз нашим молодим гравцям його не позичати. Пригадайте: ми в матчі проти «Хіміка» билися, така ж ситуація була і у грі проти «Донецька». Результат цих ігор, зрозуміло, інший, але бажання було однаковим. Те ж саме я скажу і про найближчий поєдинок проти «Азоту», бажання вдало продовжити свої виступи неймовірне. Та й перед нами ніхто не знімав завдання виходу у плей-офф. Так, у нас не найкраща турнірна ситуація, але коли є шанс, потрібно за нього чіплятися, зараз саме цим ми маємо і займатися».