Зірка чемпіонату Європи повечеряв із черкащанкою!
БК «Черкаські Мавпи»
  Офіційна сторінка «Черкаських Мавп» у facebook, спільно з рестораном «Государь» розіграли унікальний подарунок для одного з вболівальників «Черкаських Мавп». Цією вболівальницею стала Ольга Євса, яка, окрім активності на у facebook, ще й виграла фінал конкурсу у вигляді пробиття штрафних під час перерви вчорашньої гри «Мавп» проти «Дніпра-Азоту». При цьому у дівчини була можливість обрати гравця з яким вона піде на вечерю. Цим гравцем став Святослав Михайлюк, який сьогодні ввечері склав компанії Ользі.
   В затишній гостинній атмосфері ресторану гравець та вболівальниця спілкувалися близько години. Як виявилося Ольга вже кілька років слідкує за грою молодого свінгмена «Мавп».
«Я пам’ятаю, як у минулому сезоні Святослав провів у головній команді кілька матчів. Потім він вдало зіграв на чемпіонаті Європи. Приємно також що він свій, черкаський гравець. Тому обирала, вигравши цей конкурс, не довго», - говорить Ольга.

30.01. 14 m1

   Ексклюзивна можливість задати гравцю безліч різноманітних питань віч на віч навіть спочатку дещо дезорієнтувала вболівальницю. Але потім Святослав отримав очікувану порцію запитань. Перші, відповіді на які почули і ми, стосувалися улюбленої страви та бачення своєї кар’єри. 

30.01. 14 m3 2

   Перші відповіді Святослава:
«Взагалі то найулюбленішою моєю їжею є домашня страва, це картопля з курячою відбивною».  
«Щодо кар’єри то головною моєю метою є стати хорошим гравцем. Я хочу грати на високому рівні, байдуже де: в НБА чи Європі. Хоча ні, однозначно в НБА, я мрію там грати».