"Мавпи" вдруге програли "Києву"
БК «Черкаські Мавпи»



   Щоправда починалося все для черкасців у цій грі не так в же й погано. Більше того, помаранчево-чорні зуміли переконливо виграти перший період у незручного для себе суперника – 20:12. Після двох пострілів із-за дуги у виконанні Святослава Михайлюка на старті поєдинку ініціативою заволоділи «Черкаські Мавпи». Однак уже протягом другої десятихвилинки, також за рахунок влучних дальніх кидків, «вовкам» вдалося ліквідувати восьмиочкове відставання. Тож другу половину команди розпочали за мінімальної переваги гостей – 35:36

   Кращий відсоток реалізації триочкових кидків та впевненість у грі на підбиранні дали Києву вельми солідну, як для такої зустрічі, перевагу. За чотири хвилини до кінця основного часу Володимиру Холопову довелося брати екстрений тайм-аут - після кидка Девіса з-під кільця "Київ" вийшов вперед на сім очок, 60:53. На жаль ця перерва не допомогла черкасцям, які завершили гру на відстані в дев’ять пунктів від суперника – 72:63. 

    Слабкою втіхою для Джейсона Уошбарна цього вечора став його черговий дабл-дабл, який найрезультативніший гравець «Мавп» оформив на київському паркеті. В активі центрового 21 очко та 12 підбирань. А найпродуктивнішим у складі «вовків» став Майкл Девіс, котрий здобув 25 очок і 2 підбирання.

    Таким чином черкасці припустилися другої поразки від «Києва» за останній тиждень. Свій принциповий реванш «Мавпи» спробують взяти вже найближчого вівторка, коли  зустрінуться з киянами у Черкасах в матчі-відповіді Кубка України.