"Черкаські Мавпи" знову дають майстер-класи!
БК «Черкаські Мавпи»
На початку тижня школярів тішив Террі Сміт. Сьогодні свою майстерність учням ЗОШ №12 демонстрували Рональд Мур та Олексій Чигринов.

З самого ранку у спортивній залі ЗОШ №12 людно та гамірно. Місцеві школярі в очікуванні грандіозної події – майстер-класу від «Черкаських Мавп». Подивитися на гравців Суперліги до зали прийшли учнів з усієї паралелі 4-5-их класів. Потішити місцевих школярів до навчального закладу завітали Олексій Чигринов та Рональд Мур.
Пара захисників «Черкаських Мавп» серйозно поставилася до свого завдання й з перших хвилин почали працювати з учнями. Протягом усього уроку баскетболісти навчали дітей різноманітним баскетбольним елементам та прийомам.

«Це був перший подібний захід для мене. Я зарядився неймовірними емоціями від спілкування з дітьми. Це завжди добре. Діти добре реагували на те, що ми їм говорили та демонстрували. Гадаю такі заходи дуже важливі для підростаючого покоління. Після подібних майстер-класів діти більше любитимуть баскетбол»
, – ділиться враженнями Олексій Чигринов, гравець «Черкаських Мавп».
Баскетболісти серйозно та прискіпливо поставили до уроку, оскільки не лише задавали певні завдання учням, а й ретельно слідкували та демонстрували як саме потрібно виконувати той чи той рух. Тому більшу частину уроку діти виконували різноманітні баскетбольні вправи та рухи. А на завершення, школярі зіграли невеличкий матч разом з Муром та Чигриновим.
«Мені дуже сподобалося. Я люблю працювати з дітьми, завжди хочу їм допомогти тим, чим зможу, можливо чомусь навчити. Коли я навчався у коледжі я брав участь у таких майстер-класах, працював з маленькими та дорослими школярами», – говорить Рональд Мур.
На завершення уроку баскетболісти подарували учасникам майстер-класу символіку «Черкаських Мавп», а після цього зробили групове фото. Втім на цьому школярі баскетболістів так просто не відпустили. Рональд Мур та Олексій Чигринов ще чимало часу роздавали дітлахам автографи.