У Черкасах фінішував "Кубок Венето"
БК «Черкаські Мавпи»
 
 
Попри найпереконливішу перемогу на Кубку Венето "Черкаські Мавпи" стали другими на домашньому турнірі. Перемогу у Черкасах святкував МБК "Миколаїв.
 
Сьогодні у Черкасах завершився масштабний міжнародний турнір – «Кубок Венето». Доля головного призу змагань визначалася у заключний ігровий день. Причому, за турнірною закруткою, доля головного трофею турніру залежала від кількості пропущених та набраних очок. Завдяки переконливій перемозі МБК «Миколаєва» над «Дніпром-Азотом» – 73:56, саме корабели оформили кращу статистику у порівнянні з дніпродзержинцями та господарями майданчика.

venetocupImage 4 85

Відтак гра «Черкаських Мавп» та «Каспія» вже не могла вплинути на долю першого місця. Взявши перемогу у цьому матчі, господарі паркету задовольнилися другим місцем. Гру проти казахів можна впевнено розділити на дві частини. У першій половині поєдинку велася доволі рівна боротьба, а у другій – господарі мали тотальну перевагу у всіх компонентах гри. В результаті, «Черкаські Мавпи» оформили найпереконливішу перемогу з усіх шести матчів, які за три дні відбулися на «Кубку Венето» – 101:70.
На жаль, цей успіх не дозволив господарям забрати головний приз турніру. У закрутці з трьох команд краща різниця забитих і пропущених була у «Миколаєва», якого черкасці обіграли першого ігрового дня.  Третім став «Дніпро-Азот», а останнє місце – у «Каспія». Всі учасники «Кубка Венето» отримали призи від генерального партнера «Черкаських Мавп», а учасники відзначили високий рівень підготовки турніру.
 

venetocupImage 23 45

1. МБК "Миколаїв"
2. "Черкаські Мавпи"
3. "Дніпро-Азот"
4. "Каспій"

 

Індивідуальні відзнаки:
кращий захисник - Кшиштоф Шубарга (Миколаїв)
кращий форвард - Тері Сміт (Черкаські Мавпи)
кращий центровий - Джейсон Уошбарн (Черкаські Мавпи)
MVP - Дональд Сімс (Дніпро-Азот)