"Черкаські Мавпи" виграли в учасника ліги ВТБ
БК «Черкаські Мавпи»

 

«ЧМ»: Кальніченко 20 оч, 8 під, 2 прх; Уошбарн 19 оч, 11 під, 2 гп; Сміт 17 оч, 4 під, 4 гп, 3 прх, 2 вт; Тімерманіс 10 оч, 3 вт; Михайлюк 6 оч, 3 гп; Чумаков 8 оч, 6 під, 2 вт; Мур 2 оч, 7 під, 9 гп, 4 вт; Чигринов 2 оч, 2 під; Куліш 2 під.

 «КО»: Дін 26 оч, 3 під, 4 гп, 5 вт; Кутберт 26 оч, 4 під, 5 гп; Калпеппер 18 оч, 6 під, 4 гп, 4 вт, 3 прх; Різвіч 10 оч, 7 під, 2 втр, 2 прх; Заманський 8 під

"Черкаські Мавпи" з перемоги стартували на Меморіалі Гаврилова. У першому матчі міжнародного турніру у Запоріжжі черкасці обіграли "Красний Октябрь". Команду ліги ВТБ "Мавпи" переграли з рахунком 84:80.

   Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»"Гра буда важкою. Лідерами росіян зараз є люди, які завжди були на слуху в Україні, а це: Віллі Дін, Ренді Калпеппер та Хасан Різвіч. Для того, щоб взяти перемогу у цьому матчі, насамперед, потрібно було впоратися з цими гравцями. Напевне, на сто відсотків це нам не вдалося, але їм було нелегко. Скажімо, той же Калпеппер з гри забив 6 з 18-ти кидків і це не, в останню чергу, заслуга нашого захисту. Загалом же, протягом усього матчу ми вели з незначною різницею, за таких умов не вдалося дати рівну кількість ігрового часу всім 12-м гравцям. Террі Сміт отримав ще в першій половині чотири фоли, таким чином молодий гравець Святослав Михайлюк отримав чимало часу. Тримати одночасно двох на майданчику молодих баскетболістів – велика розкіш, тому той же Мур грав майже без замін. Сьогодні ми  мінімально виграли і це добре, могли вирішити хід гри ще раніше, але цього не дали нам зробити кілька власних помилок. Зараз головне – відновиться до завтрашнього матчу проти «Азоту». Переконаний, що нам буде непросто, у Дніпродзержинська непоганий підбір гравців, а у нас, зважаючи на ще не повністю готових Сміта і Сокура, коротка лавка запасних".