У Черкасах пройде міжнародний баскетбольний турнір
БК «Черкаські Мавпи»

Вже сьогодны та завтра помаранчево-чорні відіграють у Миколаєві проти однойменного клубу, а через тиждень візьмуть участь у Меморіалі Гаврилова, який пройде у Запоріжжі. Окрім місцевого «Ферро-ЗНТУ», суперником нашого клубу буде «Дніпро-Азот» та російський «Красний Октябрь».

   А перевіркою боєм на очах черкаських вболівальників стане масштабний міжнародний турнір – «Кубок ВЕНЕТО», який прийме черкаський ПС «Будівельник». На змагання, які триватимуть у Черкасах протягом трьох днів, приїде МБК «Миколаїв», «Дніпро-Азот» та бронзовий призер чемпіонату Казахстану – «Каспій»«Кубок ВЕНЕТО» відбудеться у Черкасах з 19 по 21 вересня і має стати генеральною репетицією для його учасників напередодні старту Суперліги. 

  Окрім солідної призової програми для учасників турніру від торговельної марки «ВЕНЕТО», на глядачів чекає чимало цікавинок, зокрема, вручення гравцям  «Черкаських Мавп» ігрової форми з індивідуальними номерами та елементи нової програми від групи підтримки «Черкаських Мавп» - Golden Ladies. Для представників ЗМІ по завершенню турніру відбудеться прес-конференція та акредитація на новий сезон.

Розклад:
19 вересня (четвер):
16.30 БК «Каспій»- БК«Дніпро-Азот»
19.00 БК» Черкаські Мавпи» - МБК «Миколаїв»

20 вересня (п’ятниця):
16.30 МБК «Миколаїв» - БК «Каспій»
19.00 БК «Дніпро-Азот» - «Черкаські Мавпи»

21 вересня (субота):
11.30 МБК «Миколаїв» - БК «Дніпро-Азот»
14.00 БК « Черкаські Мавпи» - БК «Каспій»
1
5.45 нагородження призерів
16.00 Прес-конференція для ЗМІ та акредитація на сезон