Новий тренер – нові гравці?
БК «Черкаські Мавпи»

   Йовіца Арсіч розпочав свою роботу в Черкасах. Метою першого тренування сербського спеціаліста було ознайомитися з молодими вихованцями клубу, які в перспективі зможуть працювати з головною командою. Так, на вечірнє тренування Арсіч запросив дублерів команди та деяких гравців «Черкаських Мавп-96». Також серед тих, хто працював у загальній групі, був Олександр Неруш, Максим  Пархоменко та Максим Шепіль.

   Спочатку хлопці виконували кидкові вправи, а потім були поділені на кілька команд і зіграли двосторонку. Саме тренування проводили молоді тренери – Микола Неухацький та Олександр Ворона, а Йовіца Арсіч та Володимир Холопов спостерігали за баскетболістами з трибун. Новоспечений головний тренер відзначив, що у клубу є молоді кадри, а дехто з них отримає свій шанс вже в наступному році.

   «Поряд з вагомими турнірними завданнями, які будуть стояти перед командою в новому сезоні, пріоритетним моментом буде ігрова практика для молодих вихованців клубу. Дехто з них отримає можливість тренуватися з головною командою, 2-3 гравці фактично постійно будуть в обоймі колективу і матимуть ігрову практику в Суперлізі. Зараз про рівень кожного з них говорити зарано. Мені потрібен час, аби ознайомитися з хлопцями. Видно, що в них гарна база і я знаю, що є вдалі результати на різноманітних турнірах», – зауважив Йовіца Арсіч.

          2yyyuyuujytyu6  

          56y54y56y673    

          566655ygfhhjgh665655ghghfu644