Черкаси приймають фінальну частину юнацького чемпіонату України з баскетболу
Юнацький баскетбол

Ця вікова група є наймолодшою серед команд, які беруть участь у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі. Господарюватимуть у цьому фіналі «Черкаські Мавпи-02». Сам фінальний етап триватиме протягом трьох днів і збере у Черкасах вісім кращих команд цієї вікової групи. Перший фінальний день пройде сьгодні у ПС "Будівельник" та "Фотоприлад".

   На жаль, цей сезон для «Черкаських Мавп-02» є дещо зім’ятим. Після вдало проведених двох турів на початку та в середині чемпіонату, черкасці були позбавлені ігрової практики. Це пов’язано з великою кількістю переносів матчів та нестабільною ситуацією в країні. За таких умов команда Володимира Мірошника завершила чемпіонат із показником перемог та поразок 4:0 та оформила дострокову путівку до фіналу ВЮБЛ. 

   Володимир Мірошник, головний тренер БК «Черкаські Мавпи-02»: «Головне завдання на сезон ми виконали – вийшли до фіналу. Але хотілося досягти цього іншим шляхом, зокрема, відіграти значно більше матчів. Для хлопців, які лише починають займатися баскетболом та проводити свої перші матчі, дуже важлива ігрова практика. Постійні і натхненні тренування, які хлопці проводять, це добре, але лише під час матчу росте професіоналізм гравця. У фіналі турніру битимемося за загальну перемогу. Дехто з наших суперників у минулому році виступав у чемпіонаті серед старших хлопців, тому для них це вже другий сезон. Але разом з тим ми віримо у свої сили і повністю задоволені будемо лише у разі перемоги в чемпіонаті».

 

Розклад:

 

17 травня – СК «БУДІВЕЛЬНИК»

 

18.00-19.40 4 пара – група А місце 4 – група Б місце 1

 

МК ДЮСШ-2-РЕКОРД-02 (Харків) – СДЮСШОР-2-02 (Одеса)

 

20.00-21.40   3 пара – група А місце 3 – група Б місце 2

 

СДЮШОР-УКРАЇНА-02 (Харків) – ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ-КДЮСШ-1-02

 

17 травня 2014 р. – СК «ФОТОПРИЛАД»

 

18.00-19.40    1 пара – група А місце 1 – група Б місце 4

 

ДОНЕЦЬК-АВАНГАРД-02 (Горлівка) – РІВНЕНЩИНА-02 (Рівне)

 

20.00-21.40 2 пара – група А місце 2 – група Б місце 3

 

ДОНЕЦЬК-АВАНГАРД-02 (Дружківка) – БК КИЇВ-02 (Київ)