7-ий тур чемпіонату області з футзалу (Вища ліга)
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 06 січня 2014, 12:00
7turxtraligareiewIMG 5255
До вашої уваги матчі 7-го туру Вищої ліги.

 

Живчик – Епіцентр 4 : 3 (2 : 1) 

7turxtraligareiewIMG 5247

Перехвалили ми "Епіцентр". Після потужного старту команда будівельного гіпермаркету здає позиції. Так, до нічиї з "Азотом" та поразки від "Холоднянського" команда може записати собі в пасив поразку від "Живчика". Прицьому ця поразка має бути найбільш болючою. Втім, про все, по-порядку. Старт матчу був дещо рівним, обидві команди проводили свої атаки, але гольових моментів не було. Більше м’ячем володіли футболісти "Епіцентру", однак обрізка від Олексія Островського й миттєва контратака, яка завершується голом - 1 : 0. Слідом за цим відбулася ще одна помилка захисту "Епіцентру" й рахунок подвоївся. До перерви Островський виправив свою помилку й відіграв один гол.
7turxtraligareiewIMG 5264 
Однак у другому таймі "Епіцентр" продовжив помилятися. Так, "живчики" повели в рахунку 3 : 1. Таким чином матч і наближався до завершення. За 6 хвилин до кінця зустрічі "епіцентрівці" почали розігрувати п’ятого, й обрізалися вчетверте - 4 : 1. Хоча кінцівка зустрічі була за командою у сірій формі. "Епіцентр" зумів скоротити відставання до мінімуму - 4 : 3. Й за хвилину до фінальної сирени у матч повернулася інтрига, але "живчики" втримали оборону і свої три очка.
Голи: Авер’янов, Жох, Яжук, Ващенко - Островський (2), Приходько.
Попередження: Островський (Епіцентр).
Дмитро Сухенко, гравець "Живчика":
 
Ігор Ступаков, гравець "Епіцентру":

 
Холоднянське – Червона Слобода 8 : 2 (3 : 0) 

7turxtraligareiewIMG 5342

Чергова впевнена перемога "Холоднянського". Команда зі Смілянського району впевнено провела цей поєдинок, не залишаючи суперникові жодних шансів. Як і передбачалося, більш зіграний та організований колектив володів перевагою протягом усіх 40-ка хвилин зустрічі. Перший тайм пройшов у більш рівній боротьбі. "Холоднянське" швидко повело в рахунку й до кінця періоду мало перевагу в три м’ячі. Футболісти "Червоної Слободи" намагалися відповідати, але більшість атак команд завершувалися обрізками та голами. Як наслідок, до кінця зустрічі "Холоднянське" забило 8 м’ячів у ворота суперника. А зустріч завершилася легкою перемогою - 8 : 2.

7turxtraligareiewIMG 5352

Голи: Римський, Калініч, Гаркавий М. (2), Говденко, Добровольський, Стародуб - Болюк (2), автогол.
Попередження: Болюк (Червона Слобода).
Сергій Тютюнник, тренер ФК "Холодянське":
Олександр Дяченко, гравець "Червоної Слободи":
 
ФК «Мошни» - Матусів 0 : 5 (0 : 2)
7turxtraligareiewDSC 8893 
Впевнена перемога "Матусова". Матусяни зробили висновки з минулих поразок і цього разу прийшли на матч у повному складі. Власне це дозволило футболістам "Матусова", попри святкові дні бути значно свіжішими за свого суперника. Так, протягом усього матчу команда у жовтій формі домінувала над суперником, практично не віддаючи йому м’яча. У першому таймі гра була нервовою лише поки рахунок було не відкрито. Як тільки Євген Неїжпапа запалив одиницю на табло, матусяни стали діяти більш розкуто і впевнено перегравати суперника. Так, до перерви Максим Маняк рахунок подвоїв, а в другій половині команді зі Шполянського району довершила свою роботу.

7turxtraligareiewDSC 8901

По-перерві футболісти "Матусова" хоча і контролювали гру, проте вже не з таким завзяттям, тому певний час команди грали на зустрічних курсах. Гравці "Мошен" намагалися відігратися, але захист "Матусова" впевнено відпрацював, не даючи суперникові вільних зон. Тому до кінця зустрічі "матусяни" не лише втримали перевагу, а й збільшили її. У підсумку 5 : 0, "Матусів" тріумфує.

7turxtraligareiewDSC 8916

Голи: Неїжпапа (2), Маняк, Кубрушко, Орел.
Максим Дорош, гравець ФК "Мошни":
 
Геннадій Броварський, гравець "Матусова":
 
Дніпро-80 – Ураган-2 3 : 5 (1 : 2)

7turxtraligareiewDSC 8963

На старті зустрічі було нагороджено кращого гравця 6-го туру Вищої ліги Олега Хомута.
7turxtraligareiewDSC 8978 
Інтрига у матчі ніби й була, ніби й ні. Футболісти "Дніпра-80" провели непогану гру, однак шансів на успіх у них було обмаль. "Ураган-2" на сьогодні значно сильніша команда, ніж на старті першості, тому проблем у грі з "Дніпром" в нього не було. Гравці "Урагану" краще розпочали матч, швидко повівши в рахунку. Проте підопічні Тараса Коломійця ще швидше рахунок зрівняли. Однак ще до перерви кривоносівський клуб знову вийшов уперед.

7turxtraligareiewDSC 9002

Другий тайм розпочався з голу "дніпрян", котрі знову відновили паритет. Але, як і в першій половині гри, молоді футболісти не зуміли втримати нічийний рахунок. Більш досвідчений суперник знайшов шпарини у захисті суперника й не просто вийшов у перед, а швидко збільшив свою перевагу. Так, "Ураган-2" провів п’ять голів, пропустивши лише один м’яч наприкінці. Дніпряни відмовлялися здаватися й спробували розіграти п’ятого, але часу їм вистачило лише на один гол. Тому 5 : 3, "Ураган-2" без проблем перемагає.

7turxtraligareiewDSC 8976

Голи: Шведенко, Передерій, Педченко - Марченко, Супрун, Хомут, Дубинець (2).
Попередження: Нажденко, Педченко (Дніпро-80).
Роман Демчик, гравець "Дніпра-80":
 
Микола Безгуба, президент "Урагану":

 

Арка – Одна Родина 5 : 5 (2 : 4) 

7turxtraligareiewDSC 9032

Бойовий матч рівних команд, і закономірний результат. Щоправда по грі, перемогти могла як одна, так й інша команда. "Арка" сьогодні неабияк здивувала. Здивувала присутністю у грі Володимира Танчика, який став справжнім лідером команди (от, так несподіванка). Гравець "Севастополя" був на голову вище всіх інших учасників матчу, про що й довів своєю статистикою - 4 голи + результативна передача. Втім, про матч. Гра розпочалася на користь "Арки". Танчик і компанія швидко відкрили рахунок, однак не на довго. Футболісти "Однієї Родини" швидко зрівняли рахунок та вийшли вперед, однак Танчик відновив паритет. До кінця тайму "Родина" знову вибухнула кількома небезпечними атаками, які завершилися голами. Неочікувано - 4 : 2 на користь "Родини" пішли команди на перерву.

7turxtraligareiewDSC 9037

У другому періоді "Арка", точніше Танчик видала надпотужний відрізок й зрівняла рахунок. Гравець "Севастополя" був справжнім мотором, відпрацьовуюючи як в нападі, так і захисті. Так, до середини тайму рахунок знову був рівним. У заключні хвилини зустрічі "Арка" вийшла вперед і тримала свою перевагу, але не втримала. За кілька хвилин до фінального свистка "Родина" зрівняла рахунок. На цьому результативність команд і завершилася. Але в останні хвилини та секунди не можна було зупинити Володимира Танчика, котрий за цей час створив 3-4 вбивчих моменти, в яких йому не вистачало точності, а партнерам майстерності. У підсумку 5 : 5, за такої гри "Одна Родина" може бути задоволеною результатом.

7turxtraligareiewDSC 9055

Голи: Тачик (4), Шульга - Діденко, Гончар, Панасенко, Бондаренко, Захаров.
Павло Шульга, гравець "Арки":

Олександр Діденко, гравець "Однієї Родини":

 

7turxtraligareiewDSC 8907 

Кращим гравцем туру визнано Євгена Неїжпапу. Гравець "Матусова" проводить черговий сильний матч. Сьогодні він вкотре був одним із кращих у Вищій лізі. Капітан "матусян" був ключовим на полі, коли у команди було обмаль гравців, сьогодні не розгубився й у широкому складі. У не простому матчі з принциповими "Мошнами" капітан "Матусова" відзначився дублем, за той час, що перебував на паркеті традиційно добре відпрацював у захисті, грав на команду.