Олександр Ковпак: «Ми уже поставили досить високу планку»
Написав Стас Лопес   
Четвер, 26 грудня 2013, 22:10

kybokk63254782

Завтра у Черкасах стартуэ Кубок Ковпака

 

Безсумнівно найавторитетніший черкаський футболіст, гравець збірної України – Олександр Ковпак – завтра відкриє міні-футбольний турнір у Черкасах. Причому організатором дитячого міні-футбольного турніру, який вдруге прийме ПС «Будівельник» та Фізкультурно-оздоровчий комплекс, виступить сам гравець «Севастополя». Напередодні приїзду у Черкаси зіркового форварда ми зв’язалися з Сашком і запитали про його мотиви.

 

   "Вже кілька років ми проводимо цей турнір. До цього ми запрошували дітей у Смілу, а з минулого року ми проводимо ці юнацькі змагання у Черкасах. Головна мета – це пропаганда спорту. Вважаю, що діти на реальному прикладі можуть побачити, до чого можна дійти, займаючись футболом. Я не вважаю себе зіркою, але чогось у футболі зумів уже досягнути. Хотів би дуже щоб хтось і з цих дітей, які завтра розпочнуть турнір, заграли б на високому професійному рівні. У нас є гарний досвід минулорічного «Кубку Ковпака», коли тут, у Черкасах, все пройшло на дуже високому рівні. Знаю, що всім командам сподобалося і всі залишилися задоволені. Таким чином, ми уже поставили досить високу планку, тому нижче неї не маємо права опускатися", - говорить Олександр.

 

   Нагадаємо, що «Кубок Ковпака» протягом чотирьох днів пройде у ФОКу та ПС «Будівельник». У змаганнях візьмуть участь три вікові групи (2005 р.н., 2002-2003 та 2000 р.н.).

 

  Відкриття змагань відбудеться завтра у залі Фізкультурно-оздоровчого комплексу. О 12.30 змагання відкриватиме сам Олександр Ковпак.