У Монастирищі пройшов масштабний юнацький турнір з міні-футболу
Написав Руслан Плетінка   
Понеділок, 02 грудня 2013, 13:37
dityturnirmonasturushcheDSC 2291
Турнір з міні-футболу серед дитячо-юнацьких команд 2003-2004 р.р.н. на Кубок "Федерації футболу Монастирищенського району пройшов 30 листопада, в спорткомплексі монастирищенської ДЮСШ.   
 
У третьому відкритому турнірі взяли участь сім команд з трьох областей; ДЮСШ "Авангард", ДЮСШ "Авангард-2" (обидві м. Монастирище), "Іллічівець" м.Умань, "Олімп" м.Христинівка, ДЮСШ м.Тальне , ФК"Любомир" смт. Ставище, Київська обл., ДЮСШ м.Дашів, Вінницька обл. Також мали взяти участь юні футболісти ФК "Арсенал" м.Біла Церква, але через участь у всеукраїнському турнірі не змогли прибути в Монастирище.

dityturnirmonasturushcheDSC 2141

Команди були розділені на дві групи.  В першу групу потрапили: ДЮСШ"Авангард", "Іллічівець", ДЮСШ Тальне, в другугруппу: ФК"Любомир, ДЮСШ "Авангард", "Олімп" , ДЮСШ Дашів. За круговою системою в групах визначилися півфіналісти. В першому півфіналі зустрілися  команди ДЮСШ Тальне з ФК"Любомир" і з рахунком 3-1 виграли вихованці ДЮСШ м.Тальне. В другому півфіналі  зійшлися  ДЮСШ"Авангард" з Христинівським "Олімпом". Матч видався напруженим і емоційним, адже після основного часу рахунок був нічійним 1-1, та лише після пробиття післяматчевих пенальні Авангардівці перемогли з рахунком 4-2 і вийшли до фіналу. В мачі за третье місце "Олімп" переконливо виграв ФК"Любомир" з рахунком 3-1. Всі ті вболівальники , що прийшли підтримати наших юних футболістів не пошкодували. Адже команда ДЮСШ"Авангард"м. Монастирище (тренер Олександр Ванцеровський) перемогла однолітків з м.Тальне з рахунком 3-1 і завоювала свій перший трофей, Кубок "Федерації футболу Монастирищенського району". Для наших футболістів це лише другий турнір в їхньму житті і ми будемо чекати нових перемог авангардівців.

dityturnirmonasturushcheDSC 2255

Всі учасники турніру були нагороджені дипломами, призери кубкаим і медалями, а також були визначені кращі з кращих. Кращим голкіпером турніру став Вадим Мельник (ДЮСШ Дашів), кращим бомбардиром став Борис Стукан (ДЮСШ Тальне) і кращим гравцем турніру став Максим Кузьменко ДЮСШ "Авангард" м. Монастирище. всі були нагороджені пам"ятними статуетками.

dityturnirmonasturushcheDSC 2275

Турнір пройшов за підтримки депутата районної ради, керівника ФГ"Степівське" Трохимчука Миколи Олександровича, директора ПАТ"Монфарм" Домащука Богдана Борисовича, міського голови Тищенка Олександра Михайловича. 

dityturnirmonasturushcheDSC 2277

Вже в грудні у Монастирищі буде проведений черговий дитячий турнір з міні-футболу. А також, маючи нагоду, хочу запросити всіх бажаючих діток 2005-2006 р.р.н. в секцію футболу ДЮСШ. Звертатися до тренера Олександра Ванцеровського за 096 504 61 94..