"Ятрань-УДПУ-Базис" більше ніж впевнено розпочинає свій третій сезон у вищій лізі з міні-футболу
Написав Ігор Соболенко   
Понеділок, 07 жовтня 2013, 14:32
umanudpu373453ef20dec71
Цієї неділі в спортзалі УДПУ відбувся матч першого туру чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги з міні-футболу. "Ятрань-УДПУ-Базис" (Уманський район) приймала ФКЛ "Інтер" (Луганськ) і розтрощила суперника.
 
"Ятрань-УДПУ-Базис" (Уманський район) - ФКЛ "Інтер" (Луганськ) 12:3
Умань. УДПУ. 6 жовтня. 12-00. 50 глядачів
Арбітри:Ночовний О. (Київ), Васьківський П. (Бровари)
Інспектор: Гроховецький С (Київ)
"Ятрань-УДПУ-Базис": Цикаленко - Романів, Скориніна, Волонтир, Боярова - Матвієнко, Сукач, Зуєва, Проценко, Циганенко
ФКЛ "Інтер" : Тимоловська - Жестовська, Сенчищева О., Сенчищева А., Бічуй, Таратухіна, Виниченко
Голи: Боярова (12,14,18, 35,53), Волонтир (17,34, 38, 51, 70), Скориніна (24,25) - Сенчищева О. (21,22), Жестовська (40)
Фоли: 10(5)-10 (4)
нереалізовани 10-метровий штрафний удар - Скориніна.
Попередження: Бічуй (ФКЛ Інтер)
"Ятрань-УДПУ-Базис" більше ніж впевнено розпочинає свій третій сезон у вищій лізі з міні-футболу
Ще не завершився сезон у жіночому футболі, в якому жіноча команда з Уманського району успішно виступає, як стартував міні-футбол. І втретє стартувала в чемпіонаті України серед команд вищої ліги "Ятрань-УДПУ-Базис". Баталії на футбольних полях Уманського району, що саме досягають кульмінації, позбавили багатьох уболівальників можливості відвідати цей матч. Але, впевнений, уболівальник із часом традиційно на зиму віддасть перевагу міні-футболу.
В гості до наших міні-футболісток прибула команда ФКЛ "Інтер". З луганчанками у нас "нестандартні" стосунки. Важко назвати їх нормальними. В 2008-му дивна поведінка луганського "Спартака" зірвала відкриття дебютного сезону "Ятрань-Уманьферммаш" в вищій футбольній лізі. Вже в 3-му турі луганчанки без попередження просто не виїхали на гру в Умань. Тоді керівництво нашої команди в авральному порядку запросило і (оплатило витрати) юнацьку збірну України і більше 2000 глядачів на трибунах не розчарувалися в жіночому футболі з першого ж матчу. Не розчарувалися, мяко кажучи, уболівальники і на матчі з луганським ФКЛ "Інтер" в минулому міні-футбольному сезоні. Того більше - шок пережили. Адже хамська і брутальна поведінка капітана команди гостей призвела до бійки між командами по фінальному свистку. Такого в Умані точно не бачили! А я ще пережив шок, коли прочитав "коментарі" тренера луганчанок луганському футбольному порталу. Після прочитаного тоді остаточно зрозумів - чого це так юні футболістки ФКЛ "Інтер" так неадекватно поводяться. А відтак і цього разу більше уваги приділяв пану Бельцову С. До того ж це можна було робити без переживань щодо самої гри - там грали "в одні ворота".
З перших хвилин перевага наших спортсменок була більш ніж переконливою. І хоча 12 хвилин мяч не влітав у ворота суперника, сумнівів в підсумковому результаті не було. А потім посипалося мов з рогу достатку. За шість хвилин Боярова оформила хет-трик. А між її голами відкрила лік своїм мячам і Наталія Волонтир, яка повернулася до нашої команди (свого часу Наталія добросовісно приносила користь нашій команді три роки в футбольній вищій лізі) із розформованого черкаського "ІМС".
Після цього наші футболістки дещо розслабилися. І протягом хвилини двічі були за це покарані. Але тут же Скориніна за ту ж хвелину повернула гостям борг у два мячі. Загалом на переву пішли за рахунку 8:2. Цікаво було пуслухати між таймами луганського спеціаліста, який своїм дівчатам вказував, що суперник у них сьогодні "нікакая команда". Напевне, щоб отримати титул "какой" команди від данного спеціаліста, потрібно до перерви його команді набивати два десятки мячів. Не здивуюся, якщо полтавчанки або "Біличанка" так і вчинять. Зато мені важко по матчу з таким суперником, як сьогодні, судити про те яка команда насправді у нас. Можна пару хвилин порадіти вдалому результату і забути. Щоб в наступних матчах вже по спражньому поборотися з пристойним суперником.
В другому тамі було актуальним питання лише щодо підсумкового рахунку. Ну і цікаво, що одночасно дві Наталії зі складу "Ятрань-УДПУ-Базис" забили відразу по ПЯТЬ мячів в одному матчі.

 

 umanfootball.com.ua