Чемпіонат Черкас: у фокусі "Хімелектробуд"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 21 лютого 2013, 10:07

himelektrobudIMG_04614

До вашої уваги розповідь про дворазового учасника чемпіонату Черкас з міні-футболу - "Хімелектробуд".

Самобутній колектив «Хімелектробуд» вже вдруге поспіль бере участь у чемпіонаті Черкас з міні-футболу. Як і торік, команда сповідує олімпійський принцип, головне участь, а не перемога. Хоча у цьогорічному чемпіонаті «Хімелектробуд» поки що не здобув жодної перемоги, проте в усіх матчах команда не опускала руки, а гра у свою гру чи намагалася грати.

«Мета нашої участі  в цьому турнірі якомога більше дати молодим футболістам набратися досвіду. Щоб в подальшому вони могли грати у низці клубів області та радувати місцевих уболівальників», – зазначає Анатолій Авер’янов, капітан команди «Хімелектробуд».

khimelectrobudIMG_2633

Спонсором команди є ПП «Хімелектробуд» і його директор Василь Калашник. Загалом на цьому підприємстві спорт давно розвивається. Команда «Хімелектробуд» існує вже близько семи років. Протягом цього часу колектив бере участь у різноманітних аматорських турнірах з футболу та міні-футболу.

Хоча у більшості матчів «Хімелектробуд» поступався своїм суперникам з розгромним рахунком, кілька зустрічей команда провела на непоганому рівні.

Найкращий матч – 1-й тур «Ураган» – «Хімелектробуд» 8 : 3

Стартовий матч турніру був у «Хімелектробуду» найбільш запальним та захопливим. У першій грі турніру «хімелектробудівці» продемонстрували неабияке бажання перемогти та забити у ворота «Урагану». На початку матчу гравці «Хімелектробуду» приголомшили суперника, лідируючи три м’ячі в рахунку, проте надалі команді не вистачило сил і вона поступилася з рахунком 3 : 8.

khimelectrobudIMG_0486

 

У цьому сезоні «Хімелектробуд» майже повністю змінив свій склад. Нині команду будівельного підприємства підсилили молоді вихованці черкаської СДЮШОР. З молодими та амбітними футболістами «Хімелектробуд» подекуди демонстрував атакувальну гру, але кожного разу це каралося голами у ворота команди. У підсумку «Хімелектробуд» не здобув жодної перемоги у груповому раунді й зіграє матч за 17-те місце з «Дніпром».

«Незважаючи на те, що ми програли усі матчі, ми отримали задоволення від цього чемпіонату. Як і торік, нам сподобалося грати у цьому чемпіонаті, у якісній залі. Тому, якщо спонсори нам допоможуть, то ми і наступного року будемо не проти спробувати свої сили у цьому турнірі», – говорить Михайло Добровольський, гравець «Хімелектробуду».