7-й тур чемпіонату Черкас з міні-футболу
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 20 січня 2013, 09:35

IMG_09765545_650x313

"Цетус" здобуває сьому поспіль перемогу, "Дахнівка" "б’є" "Динамо", "Шарм" та "Надія-ЧДТУ" ділять очки - вражаючий на події та протистояння міні-футбольний день проходив сьогодні у ПС "Будівельник". 

 

"Азот" - "Ураган" 7 : 2 (1 : 2) 

champcherkas7turreiewIMG_0870 

Футболісти "Азоту" з перших хвилин гри помчали в атаку й в одній із перших своїх атак відкрили рахунок. Проте надалі гравці "Урагану" значно надійніше діяли в захисті, й шукали щастя в контратаках. Власне на контратаках кривоносівська команда й зловила своїх візаві. Спочатку "Ураган" зрівняв рахунок, а ближче до середини тайму вже вийшов уперед.

champcherkas7turreiewIMG_0883 

Така ситуація змусила футболістів "Азоту" більш виважено проводити атаки й не витрачати марно моменти. Як наслідок на старті другої половини гри "хіміки" зрівняли рахунок, а на 6-й хвилині періоду вже лідирували - 3 : 2, а кілька хвилин потому - 4 : 2. Після цього гравці "Азоту" відвантажили ще три м’ячі у ворота "Урагану" й оформили перемогу.

champcherkas7turreiewIMG_0894 

"Азот" - "Ураган" 7 : 2 (1 : 2)

Голи: "Азот": Тараненко (2), Самарін (2), Сторчоус, Дєдов, Усаковський Ю. - "Ураган": Аргеєв, Дмитренко

Попередження: "Ураган": Юрій Дмитренко

Роман Бобков, гравець "Азоту":

 

"Гетьман-Матусів" - "Живчик" 4 : 3 (1 : 0)

champcherkas7turreiewIMG_0910 

У цьому матчі футболісти "Матусова" швидко вийшли вперед, однак далі, протягом більшої частини матчу саме "Живчик" контролював хід гри та проводив атаки. Футболісти "Живчика" прагнули якнайшвидше зрівняти рахунок, однак то їхнім ударам та завершальним пасам бракувало точності. Натомість "Гетьман-Матусів" намагався піймати суперника на помилці, однак цього не сталося.

champcherkas7turreiewIMG_0926 

Футболiсти "Живчика" у другому таймі спромоглися не лише зрівняти рахунок, проте футболісти "Матусова" знову вийшли вперед. Втім на цьому все не закінчилося, адже "живчики" вдруге зрівняли рахунок. Такої приті від своїх візаві матусяни не чекали, і таки змогли знову повести в рахунку. Проте "Живчик" зумів відквитати один гол, але на більше цієї команди не вистачило. У підсумку 4 : 3, "Гетьман-Матусів" здобуває складну перемогу.

champcherkas7turreiewIMG_0920 

"Гетьман-Матусів" - "Живчик" 4 : 3 (1 : 0)

Голи: "Гетьман-Матусів": Голуб (2), Маняк, Валашенко - "Живчик": Гасанов Ю. (2), Синяк. 

Назар Касяненко, гравець ФК "Гетьман-Матусів":

 

 

"Цетус" - "Звенигородка" 4 : 3 (2 : 1)

champcherkas7turreiewIMG_0987 

Футболісти "Цетусу" швидко відкрили рахунок у цьому матчі, однак надалі команда зіткнулася з серйозними проблеами. Гравці "Звенигородки" втомилися програвати лідерам чемпіонату, тому неабияк притиснули свого суперника, намагаючись якнайшвидше зрівняти рахунок. Складно сказати яка команда грала першим номером, яка другим. Обидва колективи змінювали один одного в атаці. І все-таки до середини тайму гравці "Звенигородки" зрівняли рахунок. Футболісти "Цетусу" швидко перебрали командні фоли, тому отримали гол з 9-метрового удару. Втім пропустивши, "Цетус" відразу відновив свою перевагу - 2 : 1.

champcherkas7turreiewIMG_0992 

У другому таймі звенигородські футболісти відчули, що можуть перемогти "Цетус" і вже на старті тайму зрівняли рахунок, а через кілька хвилин потому вийшли вперед - 3 : 2. Однак за традицією цього матчу, довго лідирувати одній із команд не вдалося, так і цього разу футболісти "Цетусу" швидко зрівняли рахунок. А далі клас "Цетусу" дався взнаки і команда "вирвала" перемогу.

champcherkas7turreiewIMG_0996 

"Цетус" - "Звенигородка" 4 : 3 (2 : 1)

Голи: "Цетус": Скорняков К., Скорняков Є. (2), Присяжнюк О. - "Звенигородка": Білоус (2), Білецький.

Попередження: "Звенигородка": Олексій Алексєєв, Володимир Слинько.

Андрій Калініч, гравець "Цетусу":

 

"Рятівник" - "13-й состав" 3 : 1 (0 : 0) 

champcherkas7turSVR_0544

Протягом більшої частини першого тайму футболісти "Рятівника" перебували на половині поля суперника. "Пожежники" контролювали хід гри, атакували, але забити не могли. "13-й состав" якісно перекривав суперника й стримував більшість атак, до того ж, головний козир "Составу", Іван Хоменко, відбивав більшість небезпечних ударів. Окрім захисту "составівці" також намагалися забити, проте їхні спроби атакувати були більш поодинокими.

champcherkas7turSVR_0552

До середини другого тайму вже футболісти "13-го составу" більше атакували, й мали кілька непоганих моментів відкрити рахунок, однак не використали свої нагоди. Як наслідок гравці "Рятівника" відкрили рахунок. Втім вже в наступній атаці "составівці" зрівняли рахунок. Інтрига у матчі закручувалася все більше до фінального свистка. Отримавши гол від "Составу", футболісти "Рятівника" максимально зібралися, аби забезпечити собі перемогу. Через кілька хвилин після пропущеного голу "рятівники" повернули собі лідерство й здобули перемогу у матчі.

champcherkas7turSVR_0571

"Рятівник" - "13-й состав" 3 : 1 (0 : 0)

Голи: "Рятівник": Трандафілов, Скрипнюк, Плахтій - "13-й состав": Пустовіт

Попередження: "Рятівник": Віталій Тусь, Віктор Тихонюк - "13-й состав": Артем Петришин 

 

"Надія-ЧДТУ" - "Шарм" 1 : 1 (1 : 1)

champcherkas7turSVR_0605

Дивовижо цікавий та захоплюючий поєдинок провели ці команди. На початку матчу ігровою перевагою володіли футболісти "Надії-ЧДТУ", проте їм не вдалося забити гол. Згодом гравці "Шарму" застосували пресинг проти свого суперника, намагаючись відібрати м’яч відразу на половині поля "Надії", проте і "Шарм" не міг відкрити рахунок. Ситуація продовжувалася таким чином, поки не був забитий перший гол. Гравці "Надії-ЧДТУ" пропустили у звичний для себе спосіб, обрізавшись після атаки. Власне "Шарм" швидко покарав суперника за помилку. Втім футболісти "Надії-ЧДТУ" зібралися й зрівняли рахунок: після передачі від Дмитра Проценка гол забив Павло Кіт - 1 : 1.

champcherkas7turSVR_0608

У другому таймі пристрасті у ПС "Будівельник" вирували неймовірні. Протягом більшої частини другого тайму "Надія-ЧДТУ" володіла ініціативою й проводила атаку за атакою. У ці хвилини "студенти" мали відразу кілька якісних моментів забити гол, однак не судилося. Натомість за "Шармом" була друга половина тайму. Дворазові чемпіони області не мали бажання втрачати очки, тому мобілізувалися й провели вражаючу кінцівку. За менш ніж дві хвилини до кінця тайму нагоди забити мали як гравці "Шарму", так і "Надії-ЧДТУ", однак у "парфумерів" шансів було дуже багато. Останні секунди гри взагалі проходили за облоги "Шармом" "Надії-ЧДТУ". У ці миттєвості справжнім героєм став воротар "Надії-ЧДТУ"Андрій Харсун, котрий відбивав удар за ударом. За 16 секунд до кінця матчцу "Шарм" пробивав 10-метровий штрафний удар, але "вирвати" цим ударом перемогу команді не вдалося. У підсумку 1 : 1, бойова нічия.

champcherkas7turSVR_0617 

"Надія-ЧДТУ" - "Шарм" 1 : 1 (1 : 1)

Голи: "Надія-ЧДТУ: Кіт - "Шарм": Кучер 

Андрій Харсун, гравець "Надія-ЧДТУ":

 

"Динамо" - "Дахнівка" 1 : 3 (1 : 1)

champcherkas7turSVR_0641 

Менш насичений за загостренням пристрастей був центральний матч групи Б. "Дахнівка" на правах лідера чемпіонату заволоділа ініціативою й намагалася тримати її більшу частину ігрового часу. Власне до середини тайму "дахнівчанам" вдалося материлізувати її у забиті м’ячі. Проте не встигли як слід відсвяткувати цю подію гравці "Дахнівки", як змушені були витягувати м’яча зі сітки своїх воріт - 1 : 1.

champcherkas7turSVR_0642

Другий тайм продовжувався за сценарієм першого. Футболісти "Дахнівки" грали першим номером і в середині тайму знову вийшли вперед. "Митниця" концентрувалася на швидких випадах, проте зрівняти рахунок їм не вдавалося. Як наслідок за 6 хвилин до кінця зустрічі "Дахнівка" забила третій м’яч. Власне на цьому поєдинок і завершився. 3 : 1 - перемога "Дахнівки" на класі. 

champcherkas7turSVR_0652

"Динамо" - "Дахнівка" 1 : 3 (1 : 1)

Голи: "Динамо": Лисенко - "Дахнівка": Ковтуненко,  Гамалій, Александров І.

Попередження: "Динамо": Віталій Лисенко

Вадим Ковтуненко, гравець "Дахнівки":

 

"Хімелектробуд" - "Темна Конячка": 0 : 7 (0 : 2)  

champcherkas7turIMG_2242

Довго запрягали у цьому матчі футболісти "Темної Конячки". Близько 10-ти хвилин тиску на ворота "Хімелектробуду" завершувався нічим. Проте до середини матчу гравці "Конячки" таки відкрили рахунок, після чого інтрига у поєдинку вмерла. "Темна Конячка" протягом більшої частини ігрового часу домінувала на полі. У підсумку у воротах "Хімелектробуду" побувало 7 м’ячів, а "Темна Конячка" оформила переконливу перемогу.

champcherkas7turIMG_2263

"Хімелектробуд" - "Темна Конячка": 0 : 7 (0 : 2)

Голи: Мірошніченко (4), Джура (2), Немчинов. 

Попередження: "Хімелетробуд": Вадим Орел

 

"Пальмира" - "Обленерго" 3 : 0 (1 : 0)

champcherkas7turSVR_0653

Рівний поєдинок провели обидві команди. Протягом першого тайму обидві команди ніяк не могли відкрити рахунок, причому нагоди для цього мали як "Пальмира", так і "Обленерго". Втім під завісу першої половини гри футболісти "Пальмири" вийшли вперед і після цього в них з’явилася перевага не лише в рахунку, а й ігрова. До кінця матчу "Пальмира" відчула смак перемоги й не лише втримала свою перевагу, а й збільшила її до трьох м’ячів. 3 : 0, "Пальмира" перемагає. "Закрутка" навколо останнього четвертого місця в групі Б набирає обертів.

champcherkas7turSVR_0663

"Пальмира" - "Обленерго" 3 : 0 (1 : 0)

Голи: Лушпіган, Діхтяренко 

champcherkas7turIMG_6775

Кращим гравцем 7-го туру став Андрій Харсун. Воротар "Надії-ЧДТУ" став справжнім героєм матчу своєї команди проти "Шарму". Протягом гри він кільканадцять разів рятував свою команду від потужних та небезпечних ударів своїх суперників. А за кілька хвилин до кінця зустрічі він взагалі витримав шалену "облогу" біля своїх воріт. Чиста та надійна гра Андрія Харсуна багато в чому допомогла "Надії-ЧДТУ" втримати нічию з "Шармом".