Прев’ю 6-го туру чемпіонату Черкас з міні-футболу
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 10 січня 2013, 09:39

chamcherkas6turpreiewCSC_7708Цієї суботи, 12-го січня, пройде 6-й тур чемпіонату Черкас з міні-футболу. Перший у 2013-му році тур чемпіонату Черкас подарує низку якісних протистоянь.

10.00 "Цетус" - "Азот"

Лідери групи А зустрінуться в очному протистоянні. Як би поєдинок не завершився, "Цетус" все одно лишиться на першій сходинці, адже у нього є гандикап у 5 очок. Срібний призер минулорічного чемпіонату Черкас є безперечним фаворитом цього матчу. "Азот" також у цьому чемпіонату демонструє якісну гру, проте ця команда є менш стабільною. До того ж, головним завданням "Цетусу" буде закриття Сергія Усаковського. А без легенди черкаського міні-футболу молодим "азотівцям" буде складно. "Цетус" є більш збалансованим, бзначно сильнішим ніж торік і цього року ця команда може зробити якісний крок уперед і всерйоз поборотися за чемпіонство не лише міста, а й області.

chamcherkas6turpreiewIMG_6885

 

11.00 "Одна Родина" - "Звенигородка"

Приблизно одного рівня команди. Однак, попри те, що "Звенигородка" посідає передостаннє місце у своїй групі, саме вона вбачається фаворитом цього матчу. Тиждень тому "Звенигородка" брала участь у товариському турнірі й посіла останню сходинку. Але команда продемонструвала гідну гру. Власне з такою "Звенигородкою" "Одній Родині" буде боротися складно. Підбір гравців "Звенигородки" також є дещо кращим. Тому у цьому матчі "Звенигородка" може цілком наздогнати "Родину" в турнірній таблиці.

12.00 "Дніпро" - "Живчик"

Аутсайдери групи Б зіграють о 12-й. Схожі показники і схожу гру демонструють "Динамо" та "Живчик". Складно сказати, хто є фаворитом, а хто аутсайдером. Звісно, обидві команди - аутсайдери і, напевно, вже втратили свої шанси на вихід з групи. В останньому матчі "Дніпро" розгромно поступилося "Гетьману-Матусову", не маючи жодних шансів з цим суперником. Натомість у "Живчика" був матч-бій із "Пальмирою", в якому команда мала всі шанси на нічию, а то й перемогу. З огляду на це у гравців "Живчика" має бути певне піднесення й команда може спробувати залишити останню сходинку.

chamcherkas6turpreiewIMG_6842

13.00 "Гетьман-Матусів" - "Рятівник"

Ще кілька турів тому можна було сміло говорити, що у поєдинку з "Гетьманом", "Рятівник" здобуде легку перемогу. Проте в останніх матчах матусяни здобули кілька перемог поспіль, здолавши такі міцні колективи як "Динамо" та "Пальмира". І "Гетьман-Матусів" і "Пальмира" посідають сусідні місця у турнірній таблиці, тому розслаблятися ніхто не буде. Перемога потрібна обом суперникам. На папері фаворит - "Рятівник". Все-таки команда грає у чемпіонаті України, тому перед своїми вболівальниками повинна буде демонструвати свій високий клас. У цій грі "Рятівник" буде грати у свій звичний "академічний" міні-футбол, тоді як "Гетьман-Матусів" намагатиметься грати другим номером.

14.00 "Динамо" - "13-й состав"

Поєдинок "Динамо" - "13-й состав" є інтригуючим, адже обидва колективи втратили чимало очок в чемпіонаті, тому для того, щоб вийти з групи їм програвати вже не можна. І "Динамо" і "13-й состав" під час новорічних свят не відпочивали, а брали участь у турнірах. "Динамівці" стали срібними призерами турніру у Звенигородці, "13-й состав" іде на першій сходинці у чемпіонаті Сміли. Тому не  можна говорити, що команди втратили свою форму. Суперники будуть на ходу, тому шанси на перемогу мають обидва колективи. Суто по прізвищах, "Динамо" є фаворитом, проте в останніх матчах чемпіонату Черкас це не допомогло команді. У "13-го составу" такого складу немає, однак команда може взяти своїм налаштуванням на гру та дисципліною. Гра від захисту та реалізація моментів може забезпечити "Составу" перемогу. chamcherkas6turpreiewIMG_6857

 

15.00 "Надія-ЧДТУ" - "Ураган"

Знову матч сусідів по турнірній таблиці. Після непоганого стару, обидві команди почали потроху "пробуксовувати". "Надія-ЧДТУ" поступилася "Цетусу" та зіграла в нічию з "Азотом". "Ураган" поступився "Одній Родині" та "Темній Конячці". Зараз обидві команди мають хороші шанси для продовження виступів і в чемпіонаті Черкаської області з міні-футболу. Для цього їм потрібно перемагати спочатку у цій зустрічі, а потім і в наступних поєдинках. Безперечним фаворитом є "Надія-ЧДТУ", адже попри поразку та нічию, команда мала шанси на перемогу в тих матчах. Тоді як у минулому турі "Ураган" взагалі не мав шансів у матчі з "Темною Конячкою". А враховуючи те, що "Надія-ЧДТУ" переграла "Темну Конячку", то потрібно очікувати на легку перемогу й над "Ураганом".

16.00 "Обленерго" - "Дахнівка"

У цьому матчі у "Дахнівки" не має бути проблем із суперником. "Обленерго" хоча й продемонструвало у деяких матчах непогану гру, проте "тягатися" із потужною на сьогодні "Дахнівкою" команді буде вкрай складно. "Дахнівчани" проводять сильний чемпіонат. Команда націлена на високий результат, і в матчі з "Обленерго" команда повинна в черговий раз це довести.

chamcherkas6turpreiewIMG_6885IMG_6990

 

17.00 "Темна Конячка" - "Шарм"

Чудовий матч для завершення ігрового дня. "Шарм" та "Темна Конячка" повинні подарувати глядачам багато позитивних емоцій. Попри кардинально різні місця у турнірній таблиці, між цими командами може виникнути серйозний бій. "Шарм" і "Темна Конячка" у своїх складах мають чимало сильних гравців. Фаворитом зустрічі є "Шарм", адже команда поступово набрала хід. І хоча команда не змогли поборотися за головний трофей турніру у Звенигородці, проте грала на рівних із сильним колективом ФК "Меркурій". До того ж, для того щоб впевненіше себе почувати "Шарму" потрібно перемагати, аби піднятися на гору турнірної таблиці своєї групи.