5-й тур чемпіонату Черкас з міні-футболу
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 23 грудня 2012, 13:05

champcherkas5turIMG_6770

Міні-футбольна неділя у розпалі.

"Обленерго" - "13-й состав" 1 : 3 (0 : 2) 

champcherkas5turIMG_6677

Відкривають програму 5-го туру "Обленерго" та "13-й состав". Як і очікувалося, обидві команди варті одна одну. І "Обленерго" і "13-й состав" створювали непогані моменти. Щоправда "Состав", підсилившись молодими футболістами Мишенком та Петришиним, мали ігрову перевагу. Власне ці двоє у першому таймі забезпечили перевагу своїй команді в рахунку. Спочатку Богдан Мишенко з 9-ти метрів пробив у правий кут, і відкрив рахунок. А вже через кілька миттєвостей Владислав Петришин подвоїв перевагу своєї команди. 

champcherkas5turIMG_6678

У другому таймі ситуація на майданчику дещо вирівнялась. Футболісти "Обленерго" прагнули зрівняти рахунок. І перший крок до цього команда зробила з три хвилини до завершення зустрічі. Гол у свій актив записав Максим Ворона - 1 : 2. Цей гол додав сил футболістам "Обленерго", які почали більше атакувати, однак на останній хвилині зустрічі пропустили третій гол, що підбив підсумок матчу. 3 : 1, "13-й состав" здобуває першу перемогу.

champcherkas5turIMG_6691

"Обленерго" - "13-й состав" 1 : 3 (0 : 2)

Голи: "Обленерго": Ворона - "13-й состав": Мишенко, Петришин В., Вовк

Попередження: "13-й состав": Богдан Мишенко, Владислав Петришин.

Іван Хоменко, капітан "13-го составу":

 

 

"Цетус" - "Одна Родина" 4 : 0 (2 : 0)

champmista5turCSC_77089 

Напрочуд спокійний матч проводять ці команди. Відразу в першій атаці гравці "Цетусу" відкрили рахунок. Євген Скорняков своїми діями вкотре виводить свою команду вперед. Далі, протягом першого тайму футболісти "Цетусу" контролювали гру, розігруючи різноманітні комбінації. Проте з усіх цих атак срібним призерам чемпіонату міста до кінця тайму вдалося забити лише раз. Другий гол своєї команди забив Костянтин Скорняков.

У другому таймі "Цетус" продовжив контролювати гру. У середині періоду Максим Кретов забив третій гол своєї команди, а за три хвилини до фінального свистка Євген Скорняков зробив дубль.

champmista5turDSC_7674

"Цетус" - "Одна Родина" 4 : 0 (2 : 0)

Голи: Скорняков Є. (2), Скорняков К., Кретов.

Кирило Ставничий, гравець ФК "Цетус":

 

"Надія-ЧДТУ" - "Азот" 1 : 1 (0 : 0)

champmista5turCSC_7675 

Центральний матч групи А повністю підтвердив сподівання. У першому таймі футболісти "Азоту" володіли територіальною перевагою. Підопічні Сергія Усаковського більшість часу контролювали м’яч та створювали моменти. Втім гравці "Надії-ЧДТУ" встояли під натиском суперника й самі подекуди небезпечно атакували.

champcherkas5turIMG_6781

Втім найбільша інтрига розгорілася в другому таймі. Футболісти "Надії-ЧДТУ" кинулися відбирати ініціативу в суперника. Власне це їм вдалося. У другій половині гри "Надія-ЧДТУ" створила значно більше моментів, які повинні були завершуватися голами. Однак, як і передбачалося, в одній з атак футболісти "Надії-ЧДТУ" обрізалися, за що їх миттєво покарав Андрій Сторчоус - 1 : 0. Проте вже через кілька миттєвостей пройшла чудова атака від "Надії-ЧДТУ", яку своїм голом завершив Максим Драченко.

champmista5turDSC_7716

Чим менше часу лишалося до кінця матчу, тим більш запеклою була боротьба. Однак жодна з команд не змогла довести поєдинок до своєї перемоги. 1 : 1 бойова нічия рівних суперників.

"Надія-ЧДТУ" - "Азот" 1 : 1 (0 : 0)

Голи: "Надія-ЧДТУ": Драченко - "Азот": Сторчоус.

Попередження: "Азот": Володимир Замятін.

Євген Борисюк, капітан "Надії-ЧДТУ":

 

"Гетьман-Матусів" - "Дніпро" 7 : 0 (2 : 0) 

champcherkas5turIMG_6815

Спокійний та рівний матч провели ці команди. Обидва суперники ніби перед початком матчу вже знали кінцевий результат, тому ніякої інтриги протягом 40-а хвилин гри не було. Футболісти "Гетьман-Матусова" заволоділи ініціативою та не віддавали її до кінця зустрічі. У першому таймі створили велику кількість моментів, лише два з яких завершилися голами.

champcherkas5turIMG_6836

Другий тайм проходив також за ініціативи "Гетьмана". Матусяни не мали проблем із захистом суперника. Вже на старті другої половини гри Владислав Голуб забив третій гол своєї команди. А до кінця зустрічі у воротах "Дніпра" побувало ще чотири м’ячі. У підсумку "Гетьман-Матусів" довів цей поєдинок до своєї перемоги. 7 : 0, безпроблемна перемога "Гетьман-Матусова".

champcherkas5turIMG_6842

"Гетьман-Матусів" - "Дніпро" 7 : 0 (2 : 0)

Голи: Маняк, Касяненко, Голуб (2), Валашенко (2), Неїжпапа. 

Олег Синьогуб, гравець ФК "Гетьман-Матусів":

 

"Динамо" - "Рятівник" 1 : 4 (0 : 2) 

champcherkas5turIMG_6866

Яскравий та видовищний матч подарували вболівальникам "Динамо" і "Рятівник". Обидва колективи претендують на високі місця у своїй групі, тому три очки у цьому матчі потрібні кожному супернику. "Рятівник" проводив цю гру без кількох ключових гравців, зокрема Михайло Макшанов та Сергій Руденко участі в матчі не брали. Побачивши, що в обоймі "Рятівника" є лише 7 польових гравців, футболісти "Динамо" запропонували супернику високий темп. Власне у перші 10 хвилин гри "динамівці" більше атакували та створювали моменти. Втім далі "Рятівник" вирівняв гру і за 4 хвилин до перерви Юрій Лісняк відкрив рахунок, а в наступній атаці Євген Трандафілов забив другий м’яч.

champcherkas5turIMG_6874

Рахунок 0 : 2 не влаштовував "Динамо", тому жовто-чорні спробували на старті другої 20-хвилинки скоротити відставання. Однак замість того, щоб забити гол, "динамівці" пропустили третій м’яч від "Рятівника". Проте це не зупинило "динамівців", які продовжили атакувати. Напруга в матчі з кожною хвилиною збільшувалося, про що свідчили порушення правил та жовті картки. Після одного з фолів "Динамо" заробило штрафний удар, який якісно виконав Владислав Шубін. Однак вже в наступній атаці Євген Трандафілов повернув своїй команді перевагу в три м’ячі. Цей гол став останнім у матчі. 4 : 1, "Рятівник" здобуває важливу перемогу.

champcherkas5turIMG_6879

"Динамо" - "Рятівник" 1 : 4 (0 : 2)

Голи: "Динамо": Шубін - "Рятівник": Трандафілов (3), Лісняк.

Попередження: "Динамо": Руслан Качур - "Рятівник": Юрій Лісняк, Костянтин Григоренко, Валентин Бардіс.

Костянтин Григоренко, гравець "Рятівника":

 

"Хімелектробуд" - "Звенигородка" 2 : 4 (2 : 1) 

champcherkas5turIMG_6885

Поєдинок аутсайдерів групи А видався по-своєму напруженим. Обидві команди ще не здобували очок, тому завзяття їм не позичати. "Хімелектробуд" продемонстрував у першому таймі більше бажання перемогти у цьому матчі. Серед великої кількості атак обох команд, саме "хімелектробудівці" змогли забити два м’ячі. Що стосується "Звенигородки", то цій команді поки не щастить. Проте наприкінці першої половини гри футболісти "Звенигородки" таки зуміли скоротити один м’яч.

champcherkas5turIMG_6912

Завершивши перший тайм на позитивній ноті, футболісти "Звенигородки" вдало розпочали другу половину зустрічі. Гравці "Звенигородки" швидко зрівняли рахунок, продовжуючи тиснути на ворота. Низка атак та постійний тиск на суперника дозволив команді не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. І вже футболістам "Хімелектробуду" довелося відігруватися. Загалом після третього голу "Звенигородки" обидві команди грали на зустрічних курсах, тому забити могли одні й інші. Однак більше везіння було в "Звенигородки", яка в підсумку й святкувала перемогу.

champcherkas5turIMG_6921

"Хімелектробуд" - "Звенигородка" 2 : 4 (2 : 1)

 Голи: "Хімелектробуд": Довбик, Орел - "Звенигородка": Алексєєв, Дашковський, Білоус, Чернявський.

Федір Каплюченко, гравець ФК "Звенигородка":

 

"Пальмира" - "Живчик" 4 : 3 (3 : 1)

champcherkas5turIMG_6940

Пропустивши гол на старті поєдинку, футболісти "Пальмири" змушені були відігруватися. І це в них вийшло вже в середині першого тайму. Буквально за три хвилини гравці "Живчика" самі собі "привезли" три м’ячі. "Пальмира" використала помилки суперника на свою користь, заробивши собі комфортну перевагу перед другим таймом.

champcherkas5turIMG_6964

У другій половині гри вже футболісти "Живчика" намагалися відігратися, і це їм вдалося на 9-й хвилині тайму. Втім відразу ж в наступній атаці "живчики" пропустили гол від "Пальмири". Надалі гравці "Живчика" продовжили іти на ворота суперника, однак в їхній грі не було малюнку, атаки були скоріше ситуативними, аніж продуманими. Втім "Живчику" таки вдалося скоротити своє відставання до мінімуму, проте на більше команди не вистачило. Навіть розігрування п’ятого гравця їм не допомогло. У підсумку 4 : 3, "Пальмира" здобуває не просту перемогу.

champcherkas5turIMG_6979

"Пальмира" - "Живчик" 4 : 3 (3 : 1)

Голи: "Пальмира": Гопка С., Цюпаченко, Гарнага, Погребняк - "Живчик": Дузь, Гассанов, Федоренко.

Попередження: "Пальмира": Сергій Піддячий - "Живчик": Гассанов. 

Сергій Гопка, гравець "Пальмири":

 

 

"Темна Конячка" - "Ураган" 7 : 1 (3 : 1) 

champmista5turDSC_77177 

Поступившись у трьох стартових матчах, футболісти "Темної Конячки" вийшли на матч лише за перемогою. Власне з перших хвилин вони й почали це доводити. Чи не в першій атаці Сергій Джура вивів свою команду вперед. Однак гравці "Урагану" швидко зрівняли рахунок. Проте надалі на майданчику домінували футболісти "Конячки". Ще до перерви у воротах "Урагану" побувало три м’ячі.

champmista5turIMG_7005

У другій половині зустрічі "Темна Конячка" продовжила свою справу. По дублю на свій рахунок записали Олександр Мірошніченко В’ячеслав Дєєв. Загалом "Ураган" нічого не міг протиставити своєму супернику й, зрештою, поступився.

champmista5turIMG_7010

"Темна Конячка" - "Ураган" 7 : 1 (3 : 1)

Голи: "Темна Конячка": Мірошніченко (2), Дєєв (2), Литвинов, Джура, Ворона - "Ураган": Хомут.

champcherkas5turIMG_5106

 

Кращим гравцем 5-го туру визнано Євгена Трандафілова. Гравець "Рятівника" зіграв ключову роль у матчі своєї команди проти "Динамо". Власне зустріч "Рятівника" й "Динамо" була центральною в турі. За відсутності Михайла Макшанова, головну атакувальну міць "Рятівника" становив Євген Трандафілов. Власне його гра й допомогла святкувати "Рятівникові" перемогу. Черговий хет-трик.