"Рятівник" поступився "Колосу"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 20 грудня 2012, 15:35

ryativnykvskolosssIMG_5106

Перемагаючи після першого тайму, черкаський "Рятівник" поступився на власному паркеті радомишльському "Колосу". 

"Рятівник" - "Колос" 7 : 10 (4 : 3)

Голи: "Рятівник": Макшанов (2), Трандафілов (4), Сухостат - "Колос": Тосіч, Школьний (6), Воронін (2), Дворнін.

Заповнений вщерть ПС "Будівельник" не допоміг сьогодні "Рятівнику" здолати сусіда по турнірній таблиці. Хоча на початку гри все йшло на користь "Рятівника". "Пожежники"  протягом більшої частини ігрового часу контролювали хід матчу. Ігрова ініціатива була на боці черкаської команди. На 8-й хвилині зустрічі ігрову перевагу вдалося втілити у забиті м’ячі. Лідер "Рятівника" Михайло Макшанов більярдним ударом відкрив рахунок зустрічі. Щоправда через дві хвилини команда з Житомирщини відповіла голом від Дмитра Тосіча - 1 : 1. Втім далі "рятівники" добряче притиснули суперника до воріт, і ще до перерви забили три м’ячі. Ще одним голом відзначився Макшанов та дубль записав на свій рахунок Євген Трандафілов. Здавалося, далі "Рятівник" лише дотисне суперника, у складі якого грали лише шість футболістів. Однак гравці "Колоса" продемонстрували характер і ще до перерви відквитали два м’ячі - 4 : 3.

Звичайно, мінімальна перемога не влаштовувала як гравців "Рятівника", так і їхніх вболівальників, тому публіка очікувала на потужний міні-футбол від своєї команди. Проте на старті другої половини зустрічі футболісти "Рятівника" не могли створити бодай однієї вагомої атаки. Відчувши невпевнінсть суперника, гравці "Колоса" додали обертів і вже на третій 23-й хвилині Олександр Школьний зрівняв рахунок - 4 : 4. Далі, протягом п’яти хвилини Школьний і компаніє забили чотири м’ячі поспіль, зробивши рахунок розгромним - 8 : 4.

До кінця матчу лишалося мало часу, тому "пожежники" збільшили темп, намагаючись вирівняти гру, однак "Колос" грамотно оборонявся. За чотири хвилини до завершення матчу гравці "Рятівника" спробували використати чисельну більшість. Розігруючи п’ятого, команда АПБ зуміла скоротити рахунок до двох м’ячів, проте "Колос" відповів на це голом у пусті ворота. У підсумку команда з Радомишля здобуває вражаючу та результативну перемогу 10 : 7.