Чорнобаївське "Дніпро" підкорює черкаські вершини
Написав Максим Гаптар   
Середа, 19 грудня 2012, 15:47

dniprchornobauIMG_0527

«Черкаський спорт» продовжує знайомити вас з учасниками чемпіонату міста з міні-футболу. Цього разу у фокусі – «Дніпро». Чорнобаївська команда є однією з наймолодших на цьому чемпіонаті й, до того ж, має чине найширше представництво гравців з усієї області.

Вперше команда «Дніпро» Чорнобай з’явилася у 2009-му році. Вже у першому своєму турнірі, котрий проходив у Драбові, команда посіла другу сходинку. Власне команда взяла участь у цьому турнірі та взагалі розпочала своє існування завдяки нинішньому її капітану, Андрієві Сосунову. Саме Андрій зібрав колектив хлопців та створив команду. Згодом, після того турніру, «Дніпро» брало участь у низці різноманітних змагань, де посідало високі місця. Щоправда, ці турніри не можна назвати рейтинговими.

dniprchornobau565567

Після певного часу участі у різноманітних турнірах команда вирішила підняти планку й подала заявку на участь у чемпіонаті Черкас з міні-футболу. Власне цього року, коли цей чемпіонат є значно більш сильним ніж торік, молода команда вирішила спробувати свої сили в ньому.

Лідерами колективу є капітан команди Андрій Сосунов, Владислав Кубрушко та Олександр Кива. Також велику користь команді приносить Олександр Валяєв, проте надалі він у чемпіонаті вже не допоможе «Дніпру», оскільки далі гратиме за «Гетьман-Матусів».

Стосовно цьогорічного чемпіонату, то «Дніпро», як і більшість новачків, демонструє нестабільну гру. Подекуди, під час матчів, команда видає якісні відрізки гри –  в інших випадках слідують провали. У своїх чотирьох матчах «дніпряни» тричі поступилися, й одного разу святкували перемогу. Свої перші очки чорнобаївська команда здобула у матчі проти міцного колективу, «13-го составу».

«Наше завдання на цьому турнірі – посісти місце з першого по восьме. Тобто не останнє. Ми розуміємо, що суперники у нас сильні, тому не ставимо перед собою неможливих завдань. Головне для нас, награвати склад, зігруватися, аби надалі демонструвати кращу гру»,  – зазначає Андрій Сосунов, капітан «Дніпра».

dniprchornobauIMG_4875

Відносна нестабільність «Дніпра» пояснюється у тому, що команда є молодою. Вік гравців команди становить від 16 до 22-х років. До того ж, за словами Андрія Сосунова у команді наявна проблема із захисниками, тому «Дніпро» пропускає так багато м’ячів.

У будь-якому разі, команда не претендує на лідерські позиції в групі. Футболісти «Дніпра» намагаються зігратися, продемонструвати якісний міні-футбол, аби надалі підвищити свою майстерність й досягати нових висот в обласному міні-футболі.