Четвертий тур Чемпіонату Черкас з міні-футболу
Написав Максим Гаптар   
Субота, 08 грудня 2012, 10:00

4turIMG_5045

Захоплюючий четвертий тур подарували сьогодні учасники чемпіонату Черкас з міні-футболу. Одна сенсація, три наднапружених матчі та кілька розгромів - все, що потрібно міні-футбольному гурману. Звіт і фото нижче!

"Пальмира" - "Дніпро" 6 : 3 (4 : 0)

4turIMG_4807

Взагалі без проблем пройшов цей матч для футболістів "Пальмири". Гравці "Дніпра" приречено вийшли на майданчик і не продемонстрували бажання перемогти. Принаймні у першому таймі. "Пальмира" з перших хвилин зустрічі притиснула суперника до воріт. Власне цей тиск відразу й приносив свої плоди. Спочатку за 4 хвилини Сергій Гарнага відзначився дублем, далі, до перерви його підтримали ще два Сергія: Приходько та Гопка, які зробили рахунок 4 : 0 після першого тайму.

4turIMG_4829

Такий якісний початок дозволив "пальмирівцям" не хвилюватися у другому таймі. "Дніпряни" намагалися якось змінити хід матчу, і це їм певним чином вдалося. Протягом другої половини зустрічі гравці "Дніпра" забили три м’ячі, проте і футболсти "Пальмири" не забували про ворота суперника, зосередвшись на контратаках. У підсумку "Пальмира" здобула впевнену перемогу.

4turIMG_4873 

"Пальмира" - "Дніпро" 6 : 3 (4 : 0)

Голи: "Пальмира": Гарнага (3), Приходько С., Гопка С., Лушпіган - "Дніпро": Валяєв (2), Кубрушко.

Попередження: "Пальмира": Сергій Гопка - "Дніпро": Володимир Ківа.

Сергій Піддячий, гравець "Пальмири":

 

 

"Гетьман-Матусів" - "Динамо" 5 : 2 (2 : 2)

4turIMG_4907

Неочікуваний супротив отримали "динамівці" від "Гетьмана" на старті поєдинку. Гравці "Динамо" спробували заволодіти ініціативою та атакувати, проте вже через кілька миттєвостей після стартового свистка, отримали гол. Далі "Динамо" продовжувало тиснути на суперника, однак, їхні атаки завершувалися обрізками, які породжували контратаки "Матусова". В одній із таких, Іван Іванченко покарав "Динамо", забивший другий гол своєї команди. 2 : 0. Такий хід подій не влаштовував футболістів "Динамо", які поступово вирівняли гру і зрештою відквитали один м’яч. А під завісу першого тайму Руслан Качур зрівняв рахунок.

4turIMG_4934 

Не встигли "динамівці" відігратися, як гравці "Гетьман-Матусова" знову відірвалися на два м’ячі. Дві чудові комбінації завершилися голами Синегуба та Урсти. За 12 хвилин до кінця зустрічі було не зрозуміло, за рахунок чого "Динамо" планує відіграватися. "Матусяни" були швидшими, креативнішими, вигравали більшість єдиноборств. Ближче до кінця матчу "динамівці" збільшили свій тиск на ворота суперника, але з "матусяни" надійно захищалися, не забуваючи про свої атаки. Так, знову від "Гетьмана" пройшло кілька чудових комбінації, однак воротар "Динамо" рятував свою команду. За дві хвилини до завершення зустрічі "динамівці" випустили 5-го польового гравця. Чисельна більшість додала гостроти атакам команди, але реалізувати свою більшість "Динамо" не вдалося.

4turIMG_4948

"Гетьман-Матусів" - "Динамо" 5 : 2 (2 : 2)

Голи"Гетьман-Матусів": Урста, Іванченко, Синьогуб, Голуб - "Динамо": Лисенко, Качур.

Попередження: "Динамо": Ярослав Лукієнко, Роман Поліщук, Руслан Качур - "Гетьман-Матусів": Максим Маняк, Владислав Урста.

Геннадій Броварський, гравець ФК "Гетьман-Матусів":

 

"Цетус" - "Надія-ЧДТУ" 4 : 0 (2 : 0)

4turIMG_5034

Рівний та інтригуючий поєдинок провели ці команди. На початку гри "Надія-ЧДТУ" спробувала грати першим номером, за що футболісти "Цетусу" їх щвидко покарали. Далі, більшу половину першого тайму гравці "Надії-ЧДТУ" володіли ініціативою та створювали гострі моменти. У свою чергу "Цетус" зосередився на грі другим номером, намагаючись піймати суперника на контратаці. Кілька разів це зробити вдавалося, щоправда голів після цих моментів не було. "Надія-ЧДТУ" підсилена гравцями першої ліги до перерви створила кілька чудових комбінацій після яких засмучувати воротаря "Цетусу" мали

Володимир Танчик та Максим Драченко.

4turIMG_5005 

На початку другого вже "Цетус" більше контролював м’яч, не квапливо розігруючи комбінації. Футболісти "Надії-ЧДТУ" активно працювали у відборі і зрештою повернули собі ініціативу, продовжуючи насідати на ворота суперника. Втім проста помилка воротаря команди призвела до штрафного удару, який майстерно реалізував Петро Степанов. І рахунок вже 2 : 0. Далі гравці "Надії-ЧДТУ" створили велику кількість моментів, тільки змінити рахунок команді не вдалося. У підсумку до кінця тайму "Цетус" забив ще два м’ячі, які дозволили команді святкувати четверту поспіль перемогу.

4turIMG_5024

"Цетус" - "Надія-ЧДТУ" 4 : 0 (2 : 0)

Голи: "Цетус": Сидоренко, Степанов, Присяжнюк П., Щерба Ю.

Попередження: "Цетус": Сергій Сидоренко, Олег Кудря, Богдан Щерба, Костянтин Скорняков - "Надія-ЧДТУ": Олег Андрійченко, Андрій Харсун.

Богдан Щерба, гравець ФК "Цетус":

 

"Хімелектробуд" - "Одна Родина" 0 : 4 (0 : 1)

4turIMG_5061

Досить спокійним видався поєдинок "Хімелектробуду" та "Однієї Родини". Поки що "Хімелектробуд" залишається першою командою, яка програла всі чотири матчі чемпіонату. "Одна Родина" цілком оговталася від болючої поразки від "Шарму". Гравці "Родини" перегравалаи суперника протягом усіх 40-а хвилин гри. В середині першого тайму зусиллями Полонського "Одна Родина" вийшла вперед, після чого контролювала гру. Футболісти "Хімелектробуду" ніби й намагалися відігруватися, однак вони не продемонстрували бажання вирвати нічию. У підсумку до кінця матчу гравці "Однієї Родини" увійшли в смак, забивши ще три м’ячі. 

4turIMG_5074 

"Хімелектробуд" - "Одна Родина" 0 : 4 (0 : 1)

Голи: "Одна Родина": Полонський (2), Остренко, Зеленько.

Віктор Полонський, гравець ФК "Одна Родина":

 

"Обленерго" - "Рятівник" 3 : 7 (1 : 4)

4turIMG_5114

Старт матчу був повністю за "Обленерго". "Енергетики" не квапилися йти в атаку, проте скористалися помилкою "Рятівника" й відкрили рахунок. Особливо важливий гол для себе та й команди забив Тарас Добрянський, котрий не так давно виступав за "Рятівник". Пропустивши м’яч, "пожежники" зібралися і поступово "намацали" свою гру. Три поспіль м’ячі у свій актив записав Михайло Макшанов, після чого лідер "Рятівника" сів на лаву запасних. До кінця першого тайму "Рятівники" розіграли ще одну філігранну комбінацію, яка завершилася голом у пусті ворота від Євгена Трандафілова.

4turIMG_5127

У другому таймі "рятівники" вже грали значно розкутіше. Проте на старті другого тайму Тарас Добрянський забив другий м’яч. Проте відразу після цього послідували три м’ячі від "Рятівника". У підсумку команда АПБ здобула переконливу перемогу з рахунком 7 : 3.

4turIMG_5118  

"Обленерго" - "Рятівник" 3 : 7 (1 : 4)

Голи: "Обленерго": Добрянський (2), Скворцов - "Рятівник": Макшанов (4), Трандафілов (3).

Попередження: "Обленерго": Тарас Добрянський - "Рятівник": Валентин Бардіс, Юрій Лісняк, Ярослав Петренко, Євген Трандафілов.

Віталій Тусь, гравець "Рятівника:

 

"Темна Конячка" - "Азот" 1 : 2 (1 : 0)

4turIMG_5162 

Протягом усього матчу "Азот" тримав м’яч та намагався розхитати оборону суперника. Проте гравці "Темної Конячки" знайшли якісну протидію цьому. Футболісти "Конячки" цупко та надійно діяли у захисті, власне через це всі атаки "Азоту" в першому таймі не знаходили свого відображення в голах. Навпаки, одна за атак завершилася обрізкою, що призвело до голу від "Конячки".

4turIMG_5181

У другому таймі "Азот" продовжив діяти в атакувальному ключі. І вже друга половина зустрічі була більш вдалою для "хіміків". Дві якісні комбінації завершилися двома голами від Володимира Замятіна, який не лише зрівняв рахунок, а й вивів свою команду вперед. Такий розвиток подій вже не влаштовував футболістів "Темної Конячки", яким довелося йти в атаку та створювати моменти. В останні дві хвилини зустрічі футболісти "Конячки" влаштували справжній Сталінград своєму супернику. Однак зрівняти рахунок команді не вдалося. У підсумку "Азот" здобуває надскладну перемогу.

4turIMG_5191

"Темна Конячка" - "Азот" 1 : 2 (1 : 0)

Голи: "Темна Конячка": Литвинов - "Азот": Замятін (2).

Попередження: "Азот": Євген Чумак.

Володимир Замятін, гравець "Азоту":

 

"Дахнівка" - "Живчик" 7 : 0 (2 : 0)

4turIMG_5210

Не просто у цьому матчі було гравцям "Дахнівки". У першому таймі "Живчик" нав’язав серйозну боротьбу іменитому супернику. Гравці "Живчика" вміло оборонялися, не забуваючи проводити атаки. Подекуди футболісти "Дахнівки" ловили свого суперника на контратаках. Власне обидва м’ячі команда забила завдяки обрізкам "Живчика".

4turIMG_5232 

На старті другого тайму "дахнівчани" влаштували справжню облогу біля воріт "Живчика". Футболісти "Дахнівки" перші 5 хвлин другої половини зустрічі провели на половині поля суперника. Власне за цей час Олексій Островський забив третій м’яч своєї команди. Гравці "Живчика" самовіддано захищалися, проте "дахнівчани" знаходили вільні зони, розхитуючи оборону суперника. У підсумку "Дахнівка" здобула переконливу перемогу з рахунком 7 : 0.

4turIMG_5264

"Дахнівка" - "Живчик" 7 : 0 (2 : 0)

Голи: "Дахнівка": Гамалій (2), Александров І. (2), Корольов, Лобков М., Островський.

Олександр Лобков, гравець ФК "Дахнівка": 

 

"Шарм" - "Звенигородка" 3 : 2 (0 : 1)

4turIMG_5306

Пропустивши на старті гол, футболісти "Шарму" весь перший тайм тримали в напрузі "Звенигородку". Дворазові чемпіони області створили стільки моментів, що їх би спокійно вистачило на кілька матчів. Євген Гуд і компанія не полишали половину поля суперника, намагаючись кожну комбінацію довести до вірного. Однак оборона "Звенигородки" відпрацьовувала на відмінно.

4turIMG_5314

У другому таймі "Шарм"ще збільшив оберти, стоврюючи момент за моментом. Однак м’яч вперто не йшов у ворота "Звенигородки". Однак за дві хвилини до кінця матчу футболістам "Шарму" таки вдалося зрівняти рахунок. Більше того, головна боротьба у матчі розгорілася за хвилину до його завершення. Обидві команди не поступалися одна одній в самовіддачі, тому перебір фолів варто було очікувати. Наприкінці зустрічі гравці "Шарму" порушили правила вшосте у матчі, за що був призначений 10-метровий удар, який холоднокровно реалізував Слинько.

4turIMG_5309

Здавалося, "Звенигородка" може святкувати перемогу, однак за 30 секунд до кінця матчу гравці "Звенигородки" теж перебрали допустиму кількість фолів, й отримали 10-метровий удар у відповідь. Стандарт точним ударом реалізував Сергій Мачульський, а ще через кілька миттєвостей за ще одне порушення, капітан "Шарму" продублював цей удар і "вирвав" перемогу у матчі. У "Звенигородки" був шанс зрівняти рахунок, оскільки команда на останній секунді заробила ще один штрафний, проте вже цей удар команда змарнувала і у підсумку поступилася. 3 : 2, "Шарм" з великими нервами та труднощами здобуває три очки.

4turDSC04167

"Шарм" - "Звенигородка" 3 : 2 (0 : 1)

Голи: "Шарм": Бабенко, Мачульський (2) - "Звенигородка": Слинько Р., Слинько В.

Попередження: "Шарм": Юрій Грищенко, Євген Гуд - "Звенигородка": Роман Слинько, Дмитро Дашковський, Олексій Алексєєв.

Сергій Мачульський, капітан ФК "Шарм":

4turIMG_5304

Кращим гравцем четвертого туру чемпіонату Черкас з міні-футболу визнано Олега Шишкіна. Воротар "Звенигородки" подарував чудове видовище вболівальникам. Хоча він і пропустив три м’ячі, а його команда програла, завдяки його грі, глядачі побачили такий безкомпромісний матч. Кіпер "Звенигородки" протягом 40-а хвилин відбивав удар за ударом від кращих міні-футбольних майстрів нашого міста. Олег Шишкін продемонстрував чудову реакцію, з якою він би не розгубився б і в хокеї. Відбивши величезну кількість ударів, три пропупещних голи не псують враження від гри воротаря "Звенигородки".