Прев’ю 4-го туру чемпіонату Черкас з міні-футболу
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 06 грудня 2012, 15:02

champcherkas4turpreiewIMG_0559

Наймасштабніші міні-футбольні змагання набирають обертів. Цієї суботи, 8-го грудня, пройдуть матчі четвертого туру чемпіонату Черкас з міні-футболу.


09.30 Пальмира – Дніпро 

Матч приблизно рівних суперників відкриватиме змагальний день. Обидві команди в цьому чемпіонаті у своєму активі мають по одній перемозі над «13-м составом». В інших матчах і «Пальмира» і «Дніпро» поступалися. Щоправда у своїх матчах «Пальмира» боролася і мала шанси на перемогу як у протистоянні з «Дахнівкою», так і в матчі проти «Гетьмана». «Дніпро» ж не мав особливих шансів із «Рятівником» та тією ж таки «Дахнівкою». За потенціалом і амбіціями помітно, що «Пальмира» має перевагу, однак відсутність їхнього лідера Сергія Піддячого може додати труднощів команді. У «Дніпра» ж всі мають бути в повній готовності. Тому після «дніпряни» спробують повернути собі переможний настрій.

 

10.30 Гетьман-Матусів  – Динамо

champcherkas4turpreiewIMG_0368

Один із лідерів групи Б проти одного з аутсайдерів. На старті чемпіонату «Динамо» не може похвалитися зібраною та впевненою грою. У минулому турі команда зіштовхнулася з серйозними труднощами у матчі з «Обленерго». Звичайно, чим далі, тим більше команда буде додавати, однак поки чемпіонат ще набирає хід, у «Гетьман-Матусова» може виникнути шанс. Два тижні тому матусяни нарешті здобули свою першу перемогу. А в протистоянні з лідером «Гетьман-Матусів» може продемонструвати ще сильнішу гру. «На папері» перевага у «Динамо», проте «Матусів» може піднести сюрприз.

 

11.30 Цетус – Надія-ЧДТУ

champcherkas4turpreiewIMG_2812

Знову центральним матчем туру буде гра за участю «Надії-ЧДТУ». Цього разу новоствореній команді доведеться складати екзамен «Цетусом». Лідер групи А проти амбітної команди. Обидві команди претендують на найвищі місця, тому матч очікується цікавий. Складно віддати комусь перевагу. Звичайно, впевнену та надпотужну гру нині демонструє «Цетус». Команда, де «вистрілити» може кожен футболіст, номінально є фаворитом зустрічі. Однак «Надія-ЧДТУ» в останньому турі продемонструвала також якісну гру. Обидва суперники сповідуватимуть обережний та комбінаційний міні-футбол. Ніхто не йтиме стрімголов уперед, а вичікуватиме помилки суперника. Ймовірно, що долю в матчі визначать власне помилки однієї або іншої команди.

 

12.30 Хімелектробуд – Одна Родина

champcherkas4turpreiewIMG_2633

У цьому матчі в «Хімелектробуду» може виникнути шанс на перемогу. Команда, котра ще не набирала очок може поборотися за них у грі проти «Однієї Родини», котра в минулому турі зазнала нищівної поразки від «Шарму». Така поразка може зламати командний дух «Родини». Щоправда з іншого боку, обидві команди розуміють, що вони приблизно одного рівня, тому спробують поборотися за перемогу.

 

13.30 Обленерго – Рятівник

champcherkas4turpreiewIMG_1171

«Рятівник» зіграв лише один матч у чемпіонаті Черкас. Звичайно, команда АПБ всі зусилля перемкнула на участь у чемпіонаті України з міні-футболу, тому цей чемпіонат може стати для команди більш тренувальним. Якщо це справді так, то в «Обленерго» можуть виникнути шанси на перемогу в цьому матчі. Минулого туру команда дала справжній бій «Динамо» і цього разу вона не зупиниться, а спробує відібрати очки у чемпіона міста.  Проте зробити це шанси в «Обеленерго» мінімальні. Цікавою також буде дуель Тараса Добрянського, який гратиме проти своєї колишньої команди.

 

14.30 Темна Конячка – Азот

champcherkas4turpreiewIMG_1171

Другий за значенням матч туру. «Темна Конячка» на старті отримала не найкращий календар, поступившись і «Цетусу» і «Надії-ЧДТУ». Цього разу їм протистоятиме молодий та амбітний «Азот». Досить велика ймовірність, що «Конячка» не набере очок і в цьому матчі. «Азот» у молодіжному складі демонструє не лише видовищний міні-футбол, а й корисний. У двох матчах «Азот» не залишав своїм суперникам жодних шансів. Цього разу Сергій Усаковський і компанія гратимуть у свій фірмовий швидкий та комбінаційний міні-футбол. «Темна Конячка» може не витримати цього темпу. Тому команда шукатиме успіху у грі від захисту. Тоді у «Конячки» може виникнути шанс.

 

15.30 Дахнівка – Живчик

champcherkas4turpreiewIMG_3096

Ще один цікавий матч. «Дахнівка» поки йде без втрат і не збирається на цьому зупинятися. Команда є цілісною та зібраною. Від гри до гри дахнівчани впевненіше грають. Цього разу їм протистоятиме нестабільний та вибуховий «Живчик». У матчі проти «13-го состав» гравці «Живчик» не продемонстрували міні-футбольної гри та комбінацій, проте вони «горіли» бажанням перемогти. Власне на це бажання та завзяття команда і повинна сподіватися. Оскільки міні-футбольний досвід та клас на боці «Дахнівки».

 

16.30 Шарм – Звенигородка 

champcherkas4turpreiewIMG_3076

«Розтрощивши» «Одну Родина» «Шарм» повернувся у велику гру й окреслив свої наміри на цей чемпіонат. Команда повністю оговталася від поразки на старті турніру, тому надалі буде намагатися здобувати максимум очок. До того ж до складу «Шарму» поступово долучаються гравці, котрі були відсутні у перших матчах. Це свідчить про те, що команда буде лише додавати. З цієї позиції складно знайти те, чим буде протидіяти іменитому супернику «Звенигородка». Поки що команда, котра має славну міні-футбольну історію, не може здобути бодай одне очко. А в поєдинку проти «Шарму» складно буде розпочати набирати залікові пункти.