В Асоціації міні-футболу України буде новий президент
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 03 грудня 2012, 16:03

157503-gennadij-lisenchuk-v-harkove-hotim-poradovat-bolelschikov-vsej-ukrainy-rumynija-ukraina-0-4-futzal-chempionat-mira-2012-plej-off-pervyj-match

Головний тренер збірної України з футзалу та президент Асоціації міні-футболу України Геннадій Лисенчук подав у відставку.

Днями в будинку футболу відбулося чергове засідання Виконкому АМФУ. На засідання заяву про свою відставку подав Геннадій Лисенчук. 

У зв'язку із заявою чинного Президента АМФУ Геннадія Анатолійовича Лисенчука, Виконком АМФУ затвердив виконувачем обов'язків Президента АМФУ з правом підпису Сорочика Юрія Юрійовича (перший віце-президент).

Геннадій Лисенчук відомий український футбольний та футзальний тренер. Протягом своєї тренерської кар’єри він очолював такі команди: "Колос" (Нікополь), "Ворскла" (Полтава), "Кривбас" (Кривий Ріг). З 1994-го року він очолював національну збірну України з міні-футболу. Під керівництвом Лисенчука збірна України з футзалу двічі ставала срібним призером чемпіонатів Європи (2001, 2003) і один раз вигравала бронзові медалі чемпіонату світу (1996).На проведеному нещодавно в Таїланді чемпіонаті світу Україна виступила невдало. Підопічні Лисенчука не зуміли пройти збірну Колумбії, зупинившись у чвертьфіналі.