Третій тур чемпіонату Черкас з міні-футболу
Написав Максим Гаптар   
Неділя, 25 листопада 2012, 10:03

champcheras3turIMG_2862

Матчі третього туру чемпіонату Черкас з міні-футболу подарували масу позитивних емоцій. Кілька розгромів, кілька безкомпромісних протистоянь та маса жовтих карток. Все це в рамках третього туру чемпіонату Черкас з міні-футболу.

"Цетус" - "Хімелектробуд" 6 : 1 (2 : 0)

champcheras3turIMG_2658

12 хвилин тримали рахунок "сухим" футболісти "Хімелектробуду". У стартові хвилини матчу, гравці "Цетусу" не могли налаштуватися на матч, дещо нервували. Призери минулорічного чемпіонату хоча і тиснули на суперника, однак відкрити рахунок їм не вдавалося тривалий час. Однак як тільки "Цетус" забив, футболісти відразу відчули себе краще і вже без особливих проблем проходили крізь оборону суперника, забиваючи гол за голом. Завдяки дублу Олега Кудрі після першого тайму "Цетус" перемагав у два м’ячі. А в другій половині зустрічі команда продовжила домінувати на полі, що позначалося на рахунку.

champcheras3turIMG_2691

"Цетус" - "Хімелектробуд" 6 : 1 (2 : 0)

Голи: "Цетус": Кудря О. (2), Присяжнюк О., Калініч, Степанов, Кретов - "Хімелектробуд": Довбик.

champcheras3turIMG_2699

Анатолій Авер’янов, гравець ФК "Хімелектробуд":

Юрій Щерба, гравець ФК "Цетус":

 

 

"Гетьман-Матусів" - "Пальмира" 4 : 3 (0 : 1)

champcheras3turIMG_2717

Вкотре "Гетьман-Матусів" протягом матчу поступається в рахунку. Матусяни з перших хвилин намагалися нав’язати свою гру супернику. Граці "Гетьман-Матусова" тиснули на ворота "Пальмири", однак часто обрізалися. В одній із контратак гравці "Пальмири" непогано обігралися після чого Сергій Піддячий забив єдиний, поки що, м’яч. До кінця першого тайму гравці "Гетьмана" атакували, проте їхні удари були не точними.

champcheras3turIMG_2754

У другому таймі футболісти "Матусова" з новими силами помчали вперед, проте надмірна метушливість в атаці призводила до помилок, за які їх миттєво карали гравці "Пальмири". В одній із контратак Сергій Гопка подвоїв перевагу "Пальмири". Хоча через кілька хвилин матусяни віжквитали один м’яч, однак в наступній же атаці Гопка відновив перевагу своєї команди у два м’ячі. 3 : 1. Чим менше часу залишалося до кінця, тим більше гравці "Матусова" атакували на ворота суперника. Проте разом із кількістю атак збільшувалася й кількість помилок команди. Здавалося, що "Пальмира" ще кілька разів засмутить своїх суперників. Проте постійний тиск на ворота "Пальмири" дався взнаки. До того ж, матусяни випустили п’ятого польового гравця, і це принесло свої плоди. За три хвилини до кінця зустрічі матусяни не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед - 4 : 3. У підсумку "Гетьман-Матусів" продемонстрував традиційний для себе бійцівський здобув вольову перемогу, яка є першою в сезоні для команди.

champcheras3turIMG_2775 

"Гетьман-Матусів" - "Пальмира" 4 : 3 (0 : 1)

Голи: "Гетьман-Матусів": Голуб, Валашенко, Неїжпапа, Касяненко - "Пальмира": Піддячий, Гопка С. (2)

Вилучення: Сергій Піддячий (Пальмира) 

Владислав Голуб, гравець ФК "Гетьман-Матусів":

 

"Темна Конячка" - "Надія-ЧДТУ" 1 : 3 (1 : 1)

champcheras3turIMG_2784

З перших хвилин матчу футболісти "Надії-ЧДТУ" заволоділи ініціативою, намагаючись якнайшвидше вийти вперед. Власне це їм вдалося. Вже на другій хвилині зустрічі Павло Султанов якісно пройшов лівим флангом, обігравши кількох захисників, забив перший гол у матчі. Далі "Надія-ЧДТУ" контролювала хід матчу, розкатуючи м’яч, тим самим намагаючись розіграти комбінацію "до вірного". "Темна Конячка" у ці хвилини сподівалася хібащо на помилки суперника, зконцентруючись на контратаках. Причому гравці "Конячки" були постійно націлені на удари по воротах, більшість з яких влучали в рамку. Вичікувальна тактика спрацювала. Футболісти "Темної Конячки" піймали на контратакці суперника і В’ячеслав Дєєв зрівняв рахунок. Далі "Надія-ЧДТУ" продовжила контролювати хід матчу. Під завісу першого тайму гравці "Надії" неабияк притиснули "Конячк" до воріт, втім забити їм не вдалося.

champcheras3turIMG_2808

На старті другого тайму "Надія-ЧДТУ" знову порадувала вболівальників своєю видовищною комбінаційною грою. У перші хвилини другого тайму команді вдалося вдруге вийти вперед. Після чергової комбінації Євген Борисюк завдав удару, з яким не впорався воротар "Конячки". Втім далі "Темна Конячка" додала обертів. І ближче до середини тайму вже вона контролювала перебіг матчу. Рівна гра тривала до завершення основного часу гри. В останні дві хвилини "чистого" часу футболісти "Темної Конячки" зняли воротаря і спробували вирвати нічию. Однак гравці "Надії-ЧДТУ" якісно оборонялися і "підловили" своїх суперників. Павло Султанов зі своєї половини поля забив третій гол своєї команди. 3 : 1, якісна перемога "Надії-ЧДТУ".

champcheras3turIMG_2831

"Темна Конячка" - "Надія-ЧДТУ" 1 : 3 (1 : 1)

Голи: "Темна Конячка": Дєєв - "Надія-ЧДТУ": Султанов (2), Борисюк.

Попередження": "Темна Конячка": В’ячеслав Дєєв - "Надія-ЧДТУ": Олег Андрійченко, Павло Кіт.

Євген Борисюк, гравець ФК "Надія-ЧДТУ":

 

"Дахнівка" - "Дніпро" 5 : 1 (2 : 0)

champcheras3turIMG_2851

Інтрига у матчі трималася рівно до забитого м’яча. Як і в перших двох матчах "Дахнівки", футболісти цієї команди не мали особливих проблем із суперником. Забивши перший гол, команда відчула себе значно розкутіше, тому зі спокійним серцем робила свою справу. Як наслідок до кінця першого тайму Артем Білоус подвоїв рахунок у матчі. А на старті другого тайму дахнівчани відразу рахунок подвоїли. "Дніпряни" також мали свої моменти, в одному з яких їм вдалося відквитати один м’яч.

champcheras3turIMG_2861

"Дахнівка" - "Дніпро" 5 : 1 (2 : 0)

Голи: "Дахнівка": Александров І. (2), Ковтуненко, Білоус, Корольов - "Дніпро": Валяєв.

Попередження: "Дахнівка": Євген Харченко - "Дніпро": Андрій Явнюк.

Вилучення: "Дніпро": Андрій Явнюк.

Віктор Єрошев, гравець ФК "Дахнівка":

 

"Шарм" - "Одна Родина" 11 : 1 (4 : 1)

 champcheras3turIMG_2946 

Особливих проблем у "Шарму" в цьому матчі не було. Гравці "Шарму" в одній із перших атак відкрили рахунок, після чого, маючи психологічну перевагу, контролювали хїд поєдинку. Ближче до перерви Олег Гопка подвоїв рахунок. Однак вже в наступній атаці "Одна Родина" відквитала один м’яч. Щоправда довго тішитися цьому голу гравцям "Однієї Родини" не довелося, оскільки у двох наступних атаках "Шарм" щабив ще двічі. 4 : 1, після першого тайму.

champcheras3turIMG_2950

У другій половині зустрічі побиття "Родини" продовжилося. Гравці "Шарму" випереджали свого суперника, переграючи його на кожному клаптику майданчика. Футболісти "Родини" намагалися атакувати, проте постійно помилялися і пропускали через це голи. До завершення гри деморалізовані гравці "Однієї Родини" фактично зупинилися. А "Шарм" продовжував покращувати різницю забитих-пропущених м’ячів.

champcheras3turIMG_2984

"Шарм" - "Одна Родина" 11 : 1 (4 : 1)

Голи: "Шарм": Гопка О. (4), Александров В. (3), Мачульський (3), Кучер - "Одна Родина": Головко.

Попередження: "Одна Родина": Олександр Діденко, Олександр Головко.

Олег Гопка, гравець ФК "Шарм":

Олександр Діденко, гравець ФК "Одна Родина":

 

"Динамо" - "Обленерго" 3 : 1 (0 : 1)

champcheras3turIMG_3018

Нервовий матч проводять "Динамо" та "Обленерго". "Динамівці" протягом перших 10-ти хвилин зустрічі створили безліч моментів, проте м’яч у ворота не йшов. Не реалізація моментів негативно вплинула на гравців "Динамо", які почали неабияк нервувати. Цим скористалися футболісти "Обленерго", які на 16-й хвилині тайму вийшли вперед. "Динамо" на це відповіло кількома моментами від Поліщука та Лисенка. Втім зрівняти рахунок до перерви їм не вдалося.

champcheras3turIMG_3021

Те, що не вдавалося у першому таймі, вийшло у другому. Вже на старті другого періоду "Динамо", зусиллями Віталія Лисенка зрівняло рахунок. Проте далі знову відбувався гольовий застій. "Динамівці" контролювали хід матчу, атакували, проте обрізалися, і "Обленерго" також мало нагоди. Таким чином гра пришвидшилась в обидва напрямки. На 12-й хвилині гравці "Обленерго" спіймали на контратаці суперника й помчали в атаку, однак обрізалися, за що миттєво отримали атаку у відповідь, яку після обіграшу вдало завершив Владислав Яворський. 2 : 1, цей м’яч і став вирішальним у матчі. Хоча в "Обленерго" ще були шанси вирівняти гру, проте сил вже не лишилося. В останні кілька хвилин гравці "Обленерго" спробували використати більшість, але обрізалися й отримали третій гол - від Руслана Качура. 3 : 1, досить непроста перемога "Динамо".

champcheras3turIMG_3026

"Динамо" - "Обленерго" 3 : 1 (0 : 1)

Голи: "Динамо": Лисенко, Яворський, Качур - "Обленерго": Скворцов.

Попередження: "Динамо": Олег Слепко - "Обленерго": Тарас Добрянський. 

Богдан Розсоха, гравець ФК "Динамо":

 

"Ураган" - "Звенигородка" 6 : 4 (1 : 0)

champcheras3turIMG_3040 

Тотальне невезіння спіткає "Звенигородку" на цьому турнірі. Поступившись у стартових двох турах, футболісти "Звенигородки" схоже емоційно надломилися. Тому сьогодні, у поєдинку з рівним суперником команда не може продемонструвати навіть третину тієї гри, котра була два тури тому. Приблизно рівну гру проводять обидві команди. Відмінність в тому, що гравці "Урагану" використовують свої моменти. У першому таймі рахунок відкрив Олександр Марченко - 1 : 0.

champcheras3turIMG_3057

Здавалося б, у другому таймі футболісти "Звенигородки" додадуть обертів, однак відразу зі свистком "Ураган" забив другий гол. А кілька хвилин потому третій. Проте, ближче до середини другого тайму футболісти "Звенигородки" знайшли в собі сили зрівняти рахунок. Однак, за іронією долі, зрівнявши рахунок, гравці "Звенигородки" забули про захист і помчали на всіх парах в атаку, за що були покарані двома голами від "Урагану". А на завершення матчу обидві команди розміняли голами. У підсумку 6 : 4, друга перемога "Урагану" та третя поразка "Звенигородки".

champcheras3turIMG_3070

"Ураган" - "Звенигородка" 6 : 4 (1 : 0)

 Голи: "Ураган": Марченко, Макогон, Аргеєв, Дмитренко (3) - "Звенигородка": Слинько, Попсуй, Алексєєв, Скоробреха.

Попередження: "Звенигородка": Юрій Скоробреха.

Юрій Калашник, тренер ФК "Ураган":

 

"13-й состав" - "Живчик" 2 : 2 (1 : 1)

champcheras3turIMG_3092

Старт матчу повністю за "13-м составом". Гравці "Составу" вирішили відразу реалізовувати свої моменти і чи не в першій атаці вийшли вперед. Втім після цієї 5-хвилинки під знаком атак "Составу", почався більш рівний матч. Вирівнявши гру, футболісти "Живчика" швидко рахунок зрівняли. Гол у власний актив записав Нагорний. Після цього голу гра проходила рівна і безкомпромісно. Обидві команди зосереджувалися більше на атаці, ніж на захисті. Тому ще в середині першої половини матчу гра проходила на зустрічних курсах, в якій моменти мали як одні, так й інші.

champcheras3turIMG_3105

У другому таймі божевільне "бий-біжи" продовжувалося. Команди, заражені одна одною, бігали з усіх сил, аби забити ще. Однак нічого у них не виходило. Як наслідок, четвірки швидко втомлювалися. Навіть заміни в цій ситуації не допомагали, настільки швидко "літали" команди. Натяку на осмислені дії не було. Лише до середини другого тайму, коли гравці обох команд добряче втомилися, темп гри зменшився.

Проте найбільший екшн вирував наприкінці зустрічі. Чим менше часу лишалося тим більше було напруги. За кілька хвилин до фінальної сирени гравці "Составу" дотиснули суперника і забили другий гол. Здавалося, що перемога вже у їхній кишені. Проте часті порушення правил призвели до того, що "13-й состав" перебрав з допустимими фолами, тому гравці "Живчика" заробили право пробивати 9-метровий удар, який майстерно реалізував Ілля Новіков. Змінити долю зустрічі вже більш нікому не вдалося. Тому, 2 : 2, драматична нічия. Перша в сезоні.

champcheras3turIMG_3112

"13-й состав" - "Живчик" 2 : 2 (1 : 1)

Голи: "13-й состав": Вовк, Головко - "Живчик": Нагорний, Новіков.

Сергій Удод, гравець ФК "Живчик":

Іван Хоменко, капітан ФК "13-й состав":

 

champcheras3turDSC_0544

Кращим гравцем третього туру став Павло Султанов. Гравець "Надії-ЧДТУ" був беззаперечним лідером своєї команди на паркеті. Якщо б ми визначали рейтинг ефективності, то в нього б він був найвищий у цьому матчі. Султанов створював моменти як для себе, так і для партнерів. Відзначився двома важливими та своєчасними голами для своєї команди. Окрім цього потрібно відзначити надупевнену гру Павла у захисті. Сьогодні він відпрацював на всі 100 % у захисті, перехоплюючи м’ячі, страхуючи суперника. Словом, беззаперечний кращий гравець туру.