У неділю в Городищі розіграють "Кубок Панди"
Написав Максим Гаптар   
Середа, 21 листопада 2012, 12:33

pandaturnir1297639034_6Поки у Черкасах проходить кубок міста, у Городищі 25-го листопада відбудеться також міні-футбольний турнір. За "Кубок Панди" з міні-футболу поборються чотири районні команди.

Участь у турнірі візьмуть такі відомі колективи: "Панда" (Корсунь), "Садівник" (Городище), "Вікторія" (Вільшана), "Холоднянське" (Смілянський район).

Засновником турніру є виконавчий директор Асоціації міні-футболу Черкаської області з регіонального розвитку Володимир Личак. У планах організаторів розширити цей турнір. Наступного року за "Кубок Панди" посперечаються районні команди цукрового підприємства "Панда". А 15-го листопада 2013-го року у Вільшані відбудеться фінальна частина "Кубку Панди".

"Наступного року в турнірі візьме участь більше команд цього підприємства. Таким чином "Кубок Панди" стане турніром цукрової промисловості нашої області. На нашу думку, ці змагання зроблять свій внесок у розвиток та популяризацію міні-футболу на Черкащині", - зазначає Володимир Личак, виконавчий директор Асоціації міні-футболу Черкаської області з регіонального розвитку.