Жіночі команди Черкащини завтра зіграють між собою дербі
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 16 листопада 2012, 08:45

yatranandims84dc7c9054d1

Завтра о 16.00 у ПС "Фотоприлад" відбудеться перенесений матч першого туру чемпіонату України серед жінок між командами черкаським "ІМС-ЧНУ" та уманським "Ятрань-УДПУ-Базис".

Обидві команди поки що не вдало розпочали чемпіонату. Черкащанки у стартових трьох матчах не зуміли здобути бодай очко. В уманчанок ситуація дещо краща, адже в одному матчі їм вдалося здобути перемогу. Очна зустріч між цими командами може збільшити очковий доробок уманської команди або черкащанки здобудуть свої перші пункти.

Перед перенесеним матчем першого туру ми дізналися настрої уманської команди в її тренера Ігоря Соболенка.

"Черкащанки невдало стартували в чемпіонаті, програвши всі три стартові матчі, тому ми розуміємо, що господарі будуть дуже рішуче налаштовані на цей матч. Ми також дуже серйозно налаштовуємося на поєдинок. У трьох матчах ми зазнали прогнозованих поразок від фаворитів і взяли свої очки у матчі проти сумчанок. Не варто забувати, що ми з черкащанками - земляки, тому наш матч буде своєрідним дербі. В попередньому сезоні ми двічі прикро поступилися команді "ІМС_ЧНУ". З огляду на це хочемо реваншуватися! При цьому хочу відмітити, що з черкаською командою у нас нормальні робочі стосунки. Черкаське керівництво погодилося на наше прохання перенести гру першого туру", - зазначив Ігор Соболенко, директор клубу "Ятрань-УДПУ-Базис" та тренер команди.

Цікавим фактом є те, що у складі уманської команди грає 18-річна черкащанка Ірина Зуєва, для якої матч проти черкаської команди буде певним випробуванням. Проте в "ІМС-ЧНУ" є кілька гравчинь, які виступали за уманську команду на першість України з футболу. Футболістки обох команд добре знають одна одну, тому на нас чекає цікавий матч.

17.11.2012 (субота)

16.00 ПС "Фотоприлад"

"ІМС-ЧНУ" - "Ятрань-УДПУ-Базис"