У листопаді стартують масштабні міні-футбольні змагання
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 04 жовтня 2012, 09:42

champoblastanionsDSC_0021

Чемпіонат Черкас та Кубок Черкаської області з міні-футболу стартують у листопаді. Очікується, що наймасштабніша міні-футбольна подія стане ще цікавішою та захопливішою ніж торік. Взяти участь у кожному з турнірів може будь-яка команда.

Кінець осені – та пора, коли футбольні чемпіонати виходять на фінішну пряму. Чемпіонат Черкаської області з футболу та першість Бізнес-Ліги з міні-футболу завершаться у жовтні. Проте після цих змагань, міні-футбольне життя в області не закінчується, а навпаки набирає нових обертів. 

Як і торік, з першого листопада в Черкасах розпочинається масштабний міні-футбольний турнір – чемпіонат Черкас з міні-футболу, який стане етапом чемпіонату області. А загалом на Черкащині, дещо пізніше розпочнеться чемпіонат Черкаської області з міні-футболу по різних зонах.

Кращі команди чемпіонату Черкас з міні-футболу вийдуть до плей-оф чемпіонату області. Кількість цих команд залежатиме від загальної чисельності учасників чемпіонату. Очікується, що у чемпіонаті Черкас візьмуть участь близько 20-ти команд. Проте остаточний список учасників ще не сформований. Тому, якщо ви маєте міні-футбольну команду, подавайте заявку на участь у наймасштабнішому міні-футбольному турнірі області.

Дещо пізніше (з 15-го листопада) стартує  і Кубок Черкаської області з міні-футболу. Матчі кубку проходитимуть виключно у Черкасах у ПС «Будівельник». Очікується, що кубкові матчі відбуватимуться раз чи два рази на місяць. До участі в цьому турнірі Асоціація міні-футболу запрошує всіх охочих.

В обох змаганнях ліміт на легіонерів відсутній. За кожного заявленого легіонера (гравця не з Черкаської області) команда зобов’язана сплатити 500 гривень на розвиток міні-футболу в області.

 

«У цьому році ми вирішили провести масштабні змагання. Окрім чемпіонату Черкас ми вирішили провести Кубок Черкаської області з міні-футболу. Протягом чотирьох місяців, раз чи кілька разів на місяць у Черкасах проходитимуть матчі кубку. Скільки буде раундів цього турніру поки що сказати важко, однак ми запрошуємо всіх охочих. Також маємо надію, що участь у Кубку Черкаської області візьмуть команди-учасниці чемпіонату області з футболу. Такі як: «Ретро», «Христинівка», «Наша Ряба», «Уманьферммаш». Цей список можна продовжувати. Ми запрошуємо всіх. Чим більше буде якісних команд, тим кращим буде цей турнір», – зазначає Юрій Гончаров, голова Асоціації міні-футболу Черкаської області.

 

Всі охочі взяти участь у будь-якому з цих турнірів можуть звертатися до Асоціації міні-футболу Черкаської області.

Тел. 067-775-77-48 – Юрій Гончаров – голова Асоціації міні-футболу Черкаської області.

Положення чемпіонату Черкас

Положення Кубку області