Прев’ю 18-го туру Бізнес-Ліги
Написав Максим Гаптар   
Субота, 22 вересня 2012, 06:55

bl18turpreiwDSC07374

Протистояння «Азоту» й «Митниці» стане центральною подією 18-го туру

«ЧДТУ» – «Надія»

Цей матч може мати інтригу, якщо «Надія» нарешті максимально налаштується на гру і викладеться на всі 100. Тому що з такою невиразною грою, на рівних сперечатися з «ЧДТУ» неможливо. «Надія» у другому колі дещо нагадує «ЧДТУ» у першому. Команда так само поступається у кожному матчі, маючи нагоди перемогти. Недавня зустріч між цими колективами продемонструвала різний рівень гри суперників. Попри низку поразок «ЧДТУ» є фаворитом цього матчу, адже попри поразки студенти демонструють виважений міні-футбол. Цього компоненту неабияк бракує «Надії». Втім, все це можна змінити.

bl18turpreiwDSC02818 

10.00 «Азот» – «Митниця»

Попередня зустріч цих команд проходила на майданчику ФОК-у. Тоді протягом матчу розгорілися неабиякі пристрасті, які проходили як на полі, так і поза його межами. Враховуючи статус команд та амбітність їхніх планів, очікується, що і цього разу джентльменський матч навряд чи вийде. Суперники намагатимуться правдами й не правдами боротися та чіплятися за матч, аби здобути перемогу. Неважливо як обидві команди грали проти інших колективів, в очній зустрічі вони викладуться на повну силу. У цій грі і в «Азоту» і у «Митниці» є своя перевага. На боці «азотівців» ігрова перевага. Команда потужного хімічного підприємства демонструє якісну та потужну, а головне, стабільну гру. У «Митниці» з цим проблеми, проте «комунальники» можуть похвалитися серйозними вольовими якостями. Гравці «Митниці» вже не один раз перемагали своїх суперників суто завдяки досвіду, настрою та авторитету. Цікаво, що переможе у цьому матчі…

 

bl18turpreiwDSC0936511.00 «Матусів» – «Вулкан»

Регресивні команди другого кола спробують повернути собі позитивний настрій. Певний час «Вулкан» був лідером чемпіонату, і нинішня позиціє є не зовсім вдалим показником. У «Матусова» інша ситуація. Команда зі Шполянського району не мала серйозних завдань на цей сезон, проте на боротьбу у середині таблиці розраховувала. Поки «матусяни» задовольняються третьою з кінця позицією. У матчі проти «Вулкану», «Матусів» ризикує знову програти, адже попри серію поразок «вулканівці» лишають серйозним колективом, який ще може взяти свої очки.

 

12.00 «ТЕКС» – «Рятівник-2»

Без перебільшень, шансів на перемогу у «ТЕКСу» мінімум. «Рятівник-2» набрав серйозний хід, і нічия з «Азотом» не зіпсує «пожежникам» переможний настрій. Завадити «рятівникам» перемогти у цьому матчі можуть вони самі. У першому колі так і вийшло. Проте вдруге досвідчена міні-футбольна команда цього не допустить і здобуде перемогу на класі.

bl18turpreiwDSC00992 

13.00 «Кобра» – «13-й состав»

Для амбітної «Кобри» сьогоднішній «13-й состав» не є легким суперником. «Составівці» у другому колі перемогли низку сильних команд, і мали непогані шанси бодай на нічию у грі з «Митницею». Фаворитом зустрічі є «Кобра», але легкою прогулянкою для «міліціянтів» ця гра не буде. У разі позитивного та по-спортивному «злого» налаштування, гравці «13-го составу» матимуть непогані шанси на перемогу. Це довело протистояння з «Вулканом». Однак досвідчені гравці «Кобри» і з цим можуть впоратися. Все-таки клас та досвід на боці команди правоохоронців.