Прев’ю перенесених матчів Бізнес-Ліги
Написав Максим Гаптар   
Середа, 05 вересня 2012, 10:50

blperenospreiewDSC07385 

Три матчі чемпіонату Бізнес-Ліги пройдуть сьогодні на майданчику АПБ.

 

18.00 "Вулкан" - "Кобра"

У першому колі ці команди посідали лідируючі позиції у чемпіонаті. Нині вони дещо «відчепилися» від перших місць турнірної таблиці. Незважаючи на це, обидві команди ще мають бажання та шанси покращити свої позиції. Очна зустріч між «Вулканом» і «Коброю» може поставити хрест на чемпіонських амбіціях одного з суперників.

З огляду на останні матчі обох команд, важко дати перевагу комусь із них. У минулому турі і «Вулкан» і «Кобра» поступилися, проте продемонстрували свою найкращу гру у другому колі. Шанси на повернення до чільних місць Бізнес-Ліги є, і їх потрібно реалізовувати вже у цьому матчі. Скоріше за все, перемогу у цій зустрічі здобуте та команда, котра більш серйозно налаштується на цю гру.

 

19.00 "Матусів" - "Рятівник-2"

Пропустивши низку матчів другого кола, "Рятівник-2" без варіантів здолав "ЧДТУ", чим окреслив свої чемпіонські амбіції. Перенесений матч з "Матусовом" повинен стати трампліном для подальших перемог "рятівників", які нині демонструють вражаючу гру. "Матусів" може сподіватися на свою дисципліну та зконцентровану гру в захисті. Гра з "Рятівником-2" від оборони може дати матусянам невеличкий шанс на перемогу. "Матусів" не проста та непоступлива команда, яка матчі може дати бій будь-якому супернику. Чи налаштуються матусяни на бій, покаже гра.blperenospreiewDSC06767

 

20.00 "13-й состав" - "ЧДТУ"

Обидві команди нині «на коні». «13-й состав» має виграшну серію у три матчі поспіль, «ЧДТУ» після поразки від «Рятівника-2» видало потужну гру з «Надією». Якби ця зустріч проходила у першому колі, то перевага «ЧДТУ» була б беззаперечно. Зараз ситуація дещо інша, «13-й состав» почав стрімкий підйом до середини турнірної таблиці і претендує на 7-ме місце. З іншого боку «ЧДТУ» демонструє вражаючий міні-футбол. Гра студентів видовищна та осмислена. У будь-якому разі гра обіцяє бути цікавою. Обом командам є до чого прагнути, і шанси на перемогу має як «Состав» так і «ЧДТУ».