Євген Трандафілов перемагає "ЧДТУ"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 30 серпня 2012, 19:02

bl15turDSC06691

У стартовому матчі 15-го туру чемпіонату Бізнес-Ліги "Рятівник-2" на власному майданчику переграв "ЧДТУ".

"ЧДТУ" - "Рятівник-2" 2 : 6

bl15turDSC06685 

Цікавий, напружений та по-справжньому міні-футбольний матч провели гравці "ЧДТУ" та "Рятівника". Нарешті, після трьох пропущених матчів "рятівники" повернулися до Бізнес-Ліги і це повернення - вдале. Підсилившись Євгеном Трандафіловим, який у першому колі зіграв один матч за "Рятівник-1", "пожежники" продемонстрували чудову осмислену гру і перемогли "ЧДТУ". Однак, дивлячись на рахунок, можна припустити, що "Рятівник-2" просто "розгромив" своїх суперників. Але ні. Матч був рівний. "Рятівник-2" на досвіді переграв своїх молодих колег, використовши їхні помилки.

bl15turDSC06705

З перших хвилин матчу гра була рівною. Суперники непогано комбінували і водночас цупко захищалися. Як наслідок, за кілька хвилин команди заробили чимало швидких фолів. Суперники запропонували швидкий темп гри - це пов’язано з комбінативною грою обох команд. І "ЧДТУ" і "Рятівник-2" атакували та мали кілька нагод вийти вперед. Утім, кілька разів "сходивши в атаку", футболісти "ЧДТУ" обрізались і отримали стрімку контратаку у відповідь і гол Євгена Трандафілова на додаток. Через кілька миттєвостей Євген подвоїв перевагу своєї команди. До завершення першого тайму чергову стрімку комбінацію "Рятівника" замкнув Трандафілов - 0 : 3.

bl15turDSC06708

Але, попри перевагу в рахунку, "рятівники" неабияк "завелися" і продовжували фолити. Особливо "яскраво" у цьому компоненті відзначився Михайло Макшанов, який заробив шостий фол своєї команди. Удар з точки реалізував Сергій Піддячий. 1 : 3 - перерва.

bl15turDSC06715_1

У другому таймі "студенти" швидше помчали вперед. Кілька чудових стрімких атак пройшло у "ЧДТУ", але на завершальній стадії гравцям технологічного університету не щастило. Зате пощастило "рятівникам". Чергова обрізка "ЧДТУ" призвела до стрімкого випаду "Рятівника" і Євген Трандафілов забив четвертий гол.

bl15turDSC06715_2

Проте і це не зупинило гравців "ЧДТУ". "Студенти", заробивши непоганий штрафний, у фірмовому розіграші зкоротили відставання - 2 : 4. Але за кілька хвилин потому атака "ЧДТУ" завершилася неточним пасом і "рятівники" помчали в контратаку - забив хто? Євген Трандафілов. П’ятий гол не зламав футболістів "ЧДТУ". "Студенти", розуміючи, що матч завершується, замінили воротаря і почали розігрувати більшість.

bl15turDSC06725

Навіть за кілька хвилин до кінця зустрічі у "ЧДТУ" було кілька нагод забити, але фортуна чи то захист "Рятівника-2" не давав їм цього зробити. Натомість команда Академії пожежної безпеки забила шостий, переможний м’яч своєї команди. Точніше Євген Трандафілов забив шостий, переможний м’яч своєї команди.

6 : 2 на користь "Рятівника-2", котрий на досвіді переграв непростого суперника. Євген Трандафілов, який за два матчі Бізнес-Ліги в сумі забив 10 м’ячів. Далі буде?

bl15turDSC06788

"ЧДТУ" - "Рятівник-2" 2 : 6

Голи: "ЧДТУ": Піддячий, Андрійченко - "Рятівник-2": Трандафілов.