Футзальний матч за Суперкубок: «Майфон» (Черкаси) - «Край» (Канівський р-н) – 4:1
Середа, 03 квітня 2019, 09:08

1- DSC 0202

У зустрічі чемпіона Черкащини команди «Край» та переможця чемпіонату Черкас – «Майфон», ключові події відбулися  півтори хвилини до фінальної сирени

02.04.2019

Черкаси. СК «Будівельник»

Футзал. Матч за Суперкубок.

«Майфон» (Черкаси) – «Край» (Канівський р-н) – 4:1 (0:0)

Голи: Раковський, Горбинко, Колос (2) - Іщенко

«Майфон»: Ткаченко Юрій,Проценко Дмитро, Боярчук Олексій, Майчук Сергій, Соколовский Нікіта, Горбинко Андрій, Литовченко Євгеній, Бобінський Євген, Король Валерій, Зубко Артем, Раковский Олександр, Александров Віктор, Колос Олександр, Савченко Дмитро.

3-DSC 0214

 

 

«Край» (Канівський р-н): Іщенко Ярослав, Григорьев Володимир, Остренко Павло, Петришин Владислав, Аргєєв Олександр, Марченко Альфред, Марченко Олександр, Біда Сергій, Дєєв В‘ячеслав.

2-DSC 0182

Перед початком матчу представники команд поділилися, що налаштовані на показовий поєдинок, де головне не результат, а порадувати вболівальників якісною грою. Проте вийшло все трішки не так і амбітні суперники з перших хвилин почали демонструвати максимальну сконцентрованість і налаштування на здобуття почесного трофею.

Матч активніше почала команда Павла Остренка і вже на другій хвилині зустріч «Край» міг виходити вперед у рахунку, але мяч, після удару Олександра Марченка, влучив у каркас воріт. «Майфон» на активні дії суперника відреагував спокійно і перейшов до проведення вже своїх регулярних наступальних дій. Загалом перші 5 хвилин поєдинку гра була рівною.

На 8 хвилині рахунок у грі міг відкривати Євген Бобінський у «Майфона», але його удару з 7 метрів не вистачило влучності. Більше особливих небезпечних моментів біля обох воріт не було.

4- DSC 0193

 

У стартові хвилини другої половини зустрічі у «Краю» Олександр Аргєєв міг стати героєм ігрового епізода, але не зумів обхитрити Олександра Ткаченка. Черкащани відповіди своїм гольовим моментом, але шкіряна куля, після удару Євгена Литовченка влучила у поперечку воріт. Та все ж згодом майфонівцям вдалося відкрити рахунок у грі – індивідуальними діями відзначився Олександр Колос.

Традиційно у таких ситуаціях для канівчан їхній голкіпер Ярослав Іщенко починає виконувати ще й функції польового гравця. Одним словом – «Край» перейшов до проведення штурму воріт суперника впятьох. І ледь не відразу така тактика не дала успіху, але у завершальній стадії не пощастило Альфреду Марченку. Проте згодом все ж «Край» зрівнює рахунок у зустрічі (1:1) – гол у свій актив, після відмінного пасу від Владислава Петришина, записав Ярослав Іщенко.

«Майофон», маючи у заявці 14 гравців проти 9 у суперника, поступово збільшує темп зустрічі і змушує частіше помилятися і порушувати правила гри опонентами. При цьому «Край» продовжує атакувати впятьох і в одному епізоді ледь не поплатися за це, та впрано граючи головою, ситуацію «розрядив» Павло Остренко.

5 -DSC 0196

 

За 1 хв.30 секунд до завершення зустрічі гості були покарані дабл-пенальті, за перебір фолів. «Вирок» результативно виконав Олександр Раковський – 2:1. «Край» продовжує грати з Ярославом Іщенком на вістрі атак, чим вміло користується суперник, забиваючи у завершальну хвилину гри ще один гол. Вийшло так, що у кого міцніші нерви, той і переміг.

 

ФОТОЗВІТ З ГРИ